Σχολιο κολλητης στο αγορι μου

27.05.2015
Η κολλητη μου πιστευει οτι οποιος της σχολιασει ειναι "πεφτουλας"!

Θεια Λουκια θα επιθυμουσα τη γνωμη σου μιας και εχεις εξαιρετες αποψεις που με βοηθουν πολυ! Λοιπον το αγορι μου σχολιασε την φωτογραφια της κολλητης μου αλλα το σχολιο ηταν φιλικο. Εμενα ομως δεν μ αρεσε, μου φανηκε καπως και του ειπα οτι με ενοχλει και το αποδεχτηκε! Δεν μου αρεσε γιατι η κολλητη μου πιστευει οτι οποιος της σχολιασει ειναι "πεφτουλας"! Επισης αμεσως μετα πηγε και σχολιασε την δικη του εικονα προφιλ! Τι γνωμη εχεις γι αυτο; Μηπως ειμαι εγω η περιεργη;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγαπητή μου, έχω τη γνώμη ότι η κολλητή σου είναι ψωνισμένη, ανασφαλής και ταυτόχρονα έχει πολύ λανθασμένη εικόνα για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Αν νομίζει ότι κάθε αρσενικό που της απευθύνει τον λόγο, το κάνει επειδή ενδιαφέρεται ερωτικά για εκείνη, θα απογοητευτεί πολλές φορές στη ζωή της και θα φάει τα μούτρα της μεγαλειωδώς.

Επίσης, το γεγονός ότι ανταπέδωσε το σχόλιο του, δηλαδή του έδωσε θάρρος -με βάση τον δικό της τρόπο σκέψης- σημαίνει ότι ψάχνει για επιβεβαίωση κι ότι αυτό της είναι πιο σημαντικό από τη φιλία σας και δεν θα δίσταζε να σε πουλήσει.

Εσύ τώρα, αντί να πονηρευτείς με τη συμπεριφορά της, τα έβαλες με το αγόρι σου κι αυτό δεν ήταν σωστό. Αν θέλεις οπωσδήποτε να τα βάλεις με κάποιον, καλύτερα να τα βάλεις με τη φίλη σου, η οποία πιθανότατα σε ζηλεύει και προσπαθεί να σου κάνει χαλάστρα, βάζοντας σου λόγια για εκείνον.

Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να λήξεις το όλο θέμα εκεί κι απλά να γίνεις λίγο πιο καχύποπτη απέναντι στην «κολλητή» σου, γιατί μπορεί και να σε χρησιμοποιεί χωρίς να το καταλαβαίνεις.