Εχει κοπελα να συνεχισω να τον βλεπω;

27.02.2015
Δεν εχω ολοκληρωμενη σχεση κ αυτος με παρακαλαει να ειναι ο πρωτος μου αλλα χωρις να ζηταω τιποτα παραπανω μαζι του.

Θεια λουκια καλησπερα. Συγχαρητηρια για αυτο που κανεις μας βοηθας πολυ με τις συμβουλες σου! Λοιπον ειμαι μια 20χρονη που εκανε το λαθος και ερωτευτηκε εναν δεσμευμενο. Εχω χασει το μυαλο μου με εχει τρελανει με ολα αυτα που μου λεει. Με παρακαλαει καθε μερα να με βλεπει κ να κανουμε τα παντα αλλα χωρις να περιμενω τπτ απο αυτον κ προπαντων να μην κολλησω μαζι του. Να επισημανω πως ολο αυτο διαρκει ενα μιση χρονο οσο δλδ ειναι με τη κοπελα του. Στην αρχη απλως μιλουσαμε μεσω facebook χωρις να εχουμε βρεθει κ εκανε σαν τρελος να με δει. Πλεον υπεκυψα κ πηγα κ τον συναντησα για δυο φορες. Απλα με φιλησε χωρις να κανουμε ολα αυτα που φαντασιωνεται μαζι μου. Επισης θελω να πω πως εγω δεν εχω ολοκληρωμενη σχεση κ αυτος με παρακαλαει να ειναι ο πρωτος μου αλλα χωρις να ζηταω τιποτα παραπανω μαζι του. Αλλα μεσα σε ολα αυτα μου λεει οτι μπορει να αλλαξουν κ ολα κ να με ερωτευτει γτ με θελει πολυ. Τι να κανω να το ζησω κ οπου με βγαλει η να το σταματησω πριν χασω το μυαλο μου εντελως μαζι του; Αχ θεια Λουκια βοηθησε αν μπορεις μια συμβουλη σου ισως με βγαλει απο το σκαλωμα που εχω φαει. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, ο τύπος σε δουλεύει ψιλό γαζί. Εσύ μπορεί να είσαι ερωτευμένη μαζί του και να πλάθεις ρομαντικά σενάρια με την ελπίδα ότι ίσως αφήσει τη σχέση του για να μείνει κοντά σου αφού κάνετε έρωτα. Όμως εκείνος το μόνο που βλέπει σε σένα είναι μια εύκολη περίπτωση για να διασκεδάσει την πλήξη του και τίποτα περισσότερο.

Αυτά ότι δήθεν μπορεί ν’ αλλάξουν όλα και να σε ερωτευτεί να του δοθείς αλλά ότι μην τύχει και ζητήσεις κάτι περισσότερο από εκείνον μέχρι να σχηματίσει γνώμη για την περίπτωση σου –μόνον, υπογραμμίζω, αφού κάνετε έρωτα- σημαίνει ένα και μόνο πράγμα: Δεν έχει απολύτως κανένα σκοπό να κάνει κανενός είδους σχέση μαζί σου εκτός από σεξ μια στο τόσο κι αυτό όταν και όποτε τον βολεύει για να μην καρφωθεί στην επίσημη αγαπημένη του.

Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας απολύτως λόγος να ασχοληθείς περισσότερο μαζί του. Δεν αξίζει όχι μόνο την τιμή να γίνει ο πρώτος σου αλλά ούτε και τον χρόνο που έχεις αφιερώσει σ’ αυτόν μέχρι τώρα. Εκτός κι αν θέλεις να έρχεσαι δεύτερη και καταϊδρωμένη στη ζωή κάποιου που κοροϊδεύει όχι μόνο εσένα αλλά και τη γυναίκα με την οποία διατηρεί σχέση.

Νομίζω ότι αξίζεις μια καλύτερη περίπτωση. Άλλωστε τέτοιους θα βρεις δέκα στο σωρό. Όμως να θυμάσαι στο εξής ότι όταν σου λέει κάτι ένας άντρας πρέπει να τον πιστεύεις 100% κι όχι να το ερμηνεύεις σύμφωνα με αυτό που θα ήθελες να ακούσεις. Στο παράδειγμα σου, το «μπορεί να σε ερωτευτώ» = δεν είμαι ερωτευμένος, όπως και το «μην ζητάς κάτι περισσότερο» = το μόνο που μπορώ να σου δώσω είναι σεξ. Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν στο εξής.