Προβλημα στο σεξ

28.03.2012
Μετα το σεξ παρατηρησα στο χερι, διοτι βοηθουσα στην διεισδυση αιμα... Δεν ηταν μεγαλη ποσοτητα αλλα ουτε μια δυο σταγονες...

Ειμαι ο Αγγελος 18 χρονων και ειχα κανει σεξ με την κοπελα μου που ειναι 16... Μετα το σεξ παρατηρησα στο χερι διοτι βοηθουσα στην διεισδυση αιμα... Δεν ηταν μεγαλη ποσοτητα αλλα ουτε μια δυο σταγονες... Η συνουσια εγινε χωρις προφυλακτικο... Ειναι κοπελα ησυχη που ξερω οτι δεν παει με τον εναν και με τον αλλον. Δεν ειχε περιοδο, στα κοντα την ειχε περασει... Φοβηθηκα γιατι πρωτη φορα ειδα ετσι αιμα στο πεος μου και στο χερι... Να φοβαμαι;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τι να φοβάσαι Άγγελε μου; Εφόσον και οι δύο είσαστε υγιείς, το αίμα δεν μπορεί να σε βλάψει, ανεξάρτητα από το αν το σιχαίνεσαι ή όχι, ή αν είναι από περίοδο ή όχι.

Μάλλον η κοπέλα σου παρέλειψε να σε ενημερώσει ότι ήταν η πρώτη της φορά, ή έστω μια από τις πρώτες της φορές, αφού το πιθανότερο είναι ότι το αίμα που είδες προήλθε από τη ρήξη του παρθενικού της υμένα.

Εναλλακτικά, αν δεν ήταν από εκείνη, θα πρέπει να ήταν από σένα, αν υποθέσουμε ότι είχες μια ελαφριά φίμωση και με τη διείσδυση έσπασε ο χαλινός, δηλαδή το "πετσάκι" που εμπόδιζε την πλήρη αποκάλυψη της βαλάνου. Ωστόσο σ' αυτή την περίπτωση, θα είχες νιώσει κάτι σαν τσούξιμο και θα το είχες καταλάβει, οπότε επιστρέφουμε στην πρώτη υπόθεση.

Μια τρίτη εκδοχή για την προέλευση του αίματος, αν και πιο απίθανη είναι η κοπέλα σου να πάσχει από κάποια τραχηλίτιδα (φλεγμονή του τραχήλου της μήτρας) και να ερεθίστηκε με τη συνουσία, γι' αυτό να έβγαλε αίμα.

Για να διαπιστώσεις τι ακριβώς συνέβη, θα πρέπει να κάνεις μαζί της μια ειλικρινή συζήτηση και σε περίπτωση που τελικά δεν ήταν η πρώτη της φορά, να τη συμβουλέψεις να επισκεφτεί τον γυναικολόγο της, γιατί αυτές οι καταστάσεις πρέπει να θεραπεύονται ώστε να μην δημιουργήσουν πιο σοβαρά προβλήματα αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ