Αίμα κάθε φορά!

02.06.2011
Κάθε φορα που μου βάζει δάχτυλο ή θα βγάζω αίμα? γιατί 2 φορές μου το χει κάνει μέχρι τώρα και έβγαλα και τις 2

Αγαπητή θεία Λουκία, σου είχα ξαναγράψει το πρόβλημα που είχα με το αγόρι μου, ότι δηλαδή ζηλευει απίστευτα πολυ ώρες ώρες! Και ακόμα περιμένω απάντηση :-(

Τέλος πάντων θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άλλο σε παρακαλώ πολυ :-) Λοιπόν το αγόρι μου την προηγούμενη βδομάδα μου έβαλε για πρώτη φορα δάχτυλο βαθιά όμως και έτσι έβγαλα αίμα το οποίο συνεχίστηκε για τις επόμενες 2 ημέρες (τον είχα λερώσει κιόλας, ελπίζω να μην ξενερωσε :-/ ) Όμως χθες αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε κατα κάποιο τρόπο....(ήμουν παρθένα μέχρι χθες) Στην αρχή μου έβαλε δάχτυλο (προκαταρκτικα πάνω από όλα ) και πάλι έβγαλε αίμα και μετα ολοκληρώσαμε. Αν και στην αρχη πόνεσα, μετα μπήκε εύκολα και όλα ήταν εντάξει. 3 πράγματα με ανησυχούν μονάχα :

1. Κάθε φορα που μου βάζει δάχτυλο ή θα βγάζω αίμα? γιατί 2 φορές μου το χει κάνει μέχρι τώρα και έβγαλα και τις 2 :-/

2. Όταν το κάναμε φαινόταν εκείνου να του άρεσε πολυ και ας ήταν σε τουαλέτα.... Άλλωστε μου λέει ότι δε μπορει να βγάλει καθόλου από το μυαλό του τα χθεσινά και του είπα ότι την επόμενη φορα θα είναι ακόμα καλύτερα. Αντίθετα εγώ δεν ένιωσα τίποτα :-/ είναι φυσιολογικό αυτό?

3. Μια φορα μου είχε κάνει στοματικο όλο κι όλο για 2 λεπτά και λιγότερο και από τότε ξανά τίποτα.... Εντάξει κατανοώ ότι σιχαινόταν με το αίμα αλλα ακόμα και όταν σταματήσει αυτο (ελπίζω ότι θα γίνει) τότε τι? ούτε πάλι θα μου κάνει? :-/ Λες να με σιχαινεται?

Σε παρακαλώ πολυ περιμένω την απάντηση σου αυτη τη φορα :-/ μπορει να ακούγεται χαζό, αλλα είμαι μονάχα 16 και φοβάμαι λίγο :-/

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι. Το αίμα που έβγαζες πριν ολοκληρώσετε ήταν γιατί δεν είχε γίνει πλήρης ρήξη του παρθενικού υμένα κι απλώς σχιζόταν λίγο κάθε φορά. Τώρα που έγινε πλήρης διείσδυση του πέους, έχει γίνει και πλήρης ρήξη του παρθενικού υμένα σου, οπότε δεν πρόκειται να ξαναδείς αίμα, ούτε με το δάχτυλο, ούτε με την ερωτική πράξη.

Το γεγονός ότι δεν ένιωσες και πολλά πράγματα την πρώτη φορά είναι απόλυτα φυσιολογικό και μπορεί να χρειαστείς αρκετή εξάσκηση σ' αυτό τον τομέα, μέχρι ν' αρχίσεις ν' απολαμβάνεις πραγματικά το σεξ. Σίγουρα την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα και για τους δυο σας, αλλά και πάλι μην εκπλαγείς αν δεν νιώσεις την ίδια διέγερση όπως με τα προκαταρκτικά.

Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα σου πρέπει να συνηθίσει στην καινούργια εμπειρία, ώστε σιγά-σιγά να μπορεί να χαλαρώσει και να μάθει να διεγείρεται με αυτόν τον καινούργιο τρόπο. Οπότε μην βιάζεσαι και μην πιέζεις τα πράγματα. Απλά άφηνε τον εαυτό σου να απολαύσει κάθε φορά τη στιγμή και μην προβληματίζεσαι για το πώς υποτίθεται ότι πρέπει να νιώθεις.

Όσο για το στοματικό τώρα, αποκλείεται να σε σιχαίνεται συνολικά και να μην θέλει να στο ξανακάνει ποτέ. Μπορεί τότε να ήταν κάπως άβολα τα πράγματα, λόγω της όλης κατάστασης, αλλά την επόμενη φορά που θα βρεθείτε κάπου σχετικά άνετα και θα έχετε τον χρόνο, μπορείς άνετα να του το ζητήσεις και πιστεύω πως θα ανταποκριθεί με χαρά. Βλέπεις και το σεξ, όπως και στα περισσότερα πράγματα στη ζωή, αυτό που ζητάς, αυτό παίρνεις.

Τέλος ως προς τη ζήλια του αγοριού σου, επίσης δεν υπάρχει λόγος ν' ανησυχείς. Αν δεν γίνεται προσβλητικός ή βίαιος κι απλώς περιορίζεται στο να θέλει να σε ελέγχει, δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι, εφόσον βέβαια είναι κι εκείνος εξίσου αφοσιωμένος σε σένα όσο θέλει να είσαι κι εσύ. Ουσιαστικά μ' αυτόν τον τρόπο δείχνει μια ανασφάλεια και το μόνο που χρειάζεται είναι περισσότερη επιβεβαίωση. Πρόσφερε του την λοιπόν, απλόχερα με τον θαυμασμό και την αγάπη σου και θα δεις ότι γρήγορα θα ηρεμήσει και θα σ' αφήσει κι εσένα στην ησυχία σου.