Τελειώνω στον ύπνο μου

03.06.2011
Το τελευταιο διαστημα εχω δει 2-3 φορες πονηρα ονειρα, οτι ειμαι με το αγορι μου και κανουμε σεξ και ενιωθα να τελειωνω... Μεχρι τωρα πιστευα πως το οτι τελειωνω ηταν μονο στο ονειρο αλλα μ ειπε καποιος πως ορισμενες κοπέλες τελειωνουν στον υπνο τους χωρις να το θελουν.

Γεια σου Θεια Λουκια,ειμαι 18 χρονων και με βοηθας συνεχεια για τα θεματα που με απασχολουν. Λοιπον ακου και αυτο... Το τελευταιο διαστημα εχω δει 2-3 φορες πονηρα ονειρα, οτι ειμαι με το αγορι μου και κανουμε σεξ και ενιωθα να τελειωνω... Μεχρι τωρα πιστευα πως το οτι τελειωνω ηταν μονο στο ονειρο αλλα μ ειπε καποιος πως ορισμενες κοπέλες τελειωνουν στον υπνο τους χωρις να το θελουν. Δεν θυμαμαι πως ακριβως λεγεται αυτη η παθηση... Αυτο οντως ισχυει; Ειναι κατι σοβαρο; Απο τι προκαλειται και τι μπορει να μου δημιουργησει αν οντως τελειωνω ενω κοιμαμαι;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαιρούλα μου, το να τελειώνεις στον ύπνο σου δεν είναι πάθηση, είναι απλά μια έκφραση της σεξουαλικότητας σου και δεν μπορεί να σου δημιουργήσει τίποτα κακό. Προφανώς δεν κάνεις έρωτα όσο συχνά έχεις ανάγκη κι έτσι ο οργανισμός σου εκτονώνεται δημιουργώντας σου ερωτικά όνειρα που σε οδηγούν σε οργασμό. Η κατάσταση αυτή ονομάζεται ονείρωξη και εμφανίζεται εξίσου σε γυναίκες και άντρες, αν και στους άντρες είναι πιο συνηθισμένο, ιδιαίτερα κατά την πρώτη εφηβική ηλικία.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας λοιπόν. Απόλαυσε τον ύπνο σου και τα όνειρα σου και μην αφήνεις τις προκαταλήψεις και όσους τις διαδίδουν να δηλητηριάζουν τις όμορφες στιγμές της ζωής σου.