Ειμαι ξενερωτη

30.12.2010
Οταν κανω ερωτα με το αγορι μου ειμαι σαν τη Μαρια της σιωπης και με λενε και Μαρια...

Θεια θελω τη βοηθεια σου... Οταν κανω ερωτα με το αγορι μου ειμαι σαν τη Μαρια της σιωπης και με λενε και Μαρια... Τυχαιο? Δεν μπορω να αρθρωσω λεξη, δεν μου βγαινει να πω τιποτα! Τι προβλημα εχω? Σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι δεν θελω να χωρισω με το αγορι μου. Ειναι το μονο προβλημα που εχουμε και το μονο παραπονο που εχει απο μενα, οπως μου λεει...σας εκληπαρω! Ευχαριστω.

Εντάξει τώρα, δεν είναι και λόγος χωρισμού αυτός. Στο κάτω-κάτω δεν μιλάμε και για κανένα σοβαρό ελάττωμα (ούτε καν για ελάττωμα δηλαδή)... Το ότι δεν σου βγαίνει να μιλήσεις μπορεί να οφείλεται στο ερωτικό σου στυλ, ή στο ότι μπορεί να μην είσαι απόλυτα εξοικειωμένη με την όλη φάση, ή στο ότι δεν έχεις ακόμη απόλυτη εμπιστοσύνη στο αγόρι σου για να νιώθεις ελεύθερη να εκφραστείς όπως ενδεχομένως να ήθελες.

Εξήγησε του ότι θα ήθελες να τον ευχαριστήσεις, αλλά όσο σε πιέζει τόσο πιο δύσκολο σου γίνεται να ξεστομίσεις αυτά που λαχταράει ν' ακούσει. Αν θέλει να σε βοηθήσει σ' αυτό το καλύτερο θα ήταν να σου μιλάει εκείνος και να σου κάνει τις ανάλογες ερωτήσεις. Αν κάνει κάτι τέτοιο, τότε είναι πιθανότερο για σένα να αρχίσεις να ξεθαρρεύεις σιγά-σιγά. Μπορεί τις πρώτες φορές να μην σου έρχεται κάτι ιδιαίτερα τολμηρό στο μυαλό, αλλά ό,τι κι αν σου έρθει, όσο αθώο κι αν ακούγεται πες το.

Μπορεί στην τελική να μην σ' αρέσει καθόλου αυτή η φάση, αλλά τουλάχιστον δοκίμασε το και θα δεις. Πάντως μην παραμυθιάζεσαι ότι είσαι ξενέρωτη γι' αυτόν τον λόγο. Τα γούστα στο σεξ είναι τόσο πολλά και διαφορετικά, όσα είναι κι οι άνθρωποι, οπότε μην μασάς. Βέβαια, μου φαίνεται ότι το αγόρι σου σού έχει πάρει τον αέρα, γι' αυτό καλά θα κάνεις να του βάλεις λίγο πάγο, γιατί σαν πολλά ζητάει. Ορίστε μας, που θέλει να σε κομπλεξάρει κιόλας!

Καλή Χρονιά!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook