Peter's Room στη Βαρσοβία

13.10.2010
H βραβευμένη στο Φεστιβάλ της Δράμας ταινία μικρού μήκους του Νικόλα Κολοβού "Peter's room" συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στα φεστιβάλ του εξωτερικού
Μετά την διπλή βράβευσή της ταινίας του "Peter's room" στο φεστιβάλ της Δράμας, το φιλμ του Νικόλα Κολοβού σε παραγωγή Νίκου Μουστάκα, συμμετέχει στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βαρσοβίας στην Πολωνία- που άνοιξε τις πύλες του στις 8 και θα ολοκληρωθεί στις 17 Οκτωβρίου 2010-στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα.

Ο βραβευμένος Έλληνας δημιουργός της Νικόλας Κολοβός ξεκινά, μάλιστα, άμεσα την προετοιμασία της καινούργιας του ταινίας μικρού μήκους με τίτλο ''Guided by Voices'' ελπίζοντας ότι θα έχει θετική απόφαση από το ΕΚΚ για την πρώτη του ελληνική ταινία μικρού μήκους, για την οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την υποστήριξη της ΕΡΤ.

Ο Νικόλας Κολοβός ετοιμάζει, εξάλλου, την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του που θα γυριστεί το 2013. Αυτή την εποχή, μάλιστα, γίνονται οι πρώτες συζητήσεις για το σενάριό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη βράβευση του Νικόλα Κολοβού ήταν πριν από δύο χρόνια και πάλι στο στο φεστιβάλ της Δράμας με την ταινία του "I am gay" που θα προβληθεί φέτος σε κινηματογράφους στην Ελλάδα.