Piano Solo

30.10.2008
Το πεπρωμένο του Λούκα τον περιμένει σ’ ένα δρόμο της Αφρικής, όταν μικρό παιδάκι βλέπει τη μητέρα του να πεθαίνει μετά από ένα τροχαίο ατύχημα. Η ενοχή κι η απώλεια στοιχειώνει και βασανίζει τον εύθραυστο μουσικό σ’ όλη την τόσο σύντομη ζωή του. Η οικογένεια διαλύεται μετά την τραγωδία. Ο Λούκα κι η αδερφή του μεταφέρονται στην Ιταλία, όπου ξεκινούν οι μουσικές σπουδές του.

Το πεπρωμένο του Λούκα τον περιμένει σ’ ένα δρόμο της Αφρικής, όταν μικρό παιδάκι βλέπει τη μητέρα του να πεθαίνει μετά από ένα τροχαίο ατύχημα. Η ενοχή κι η απώλεια στοιχειώνει και βασανίζει τον εύθραυστο μουσικό σ’ όλη την τόσο σύντομη ζωή του. Η οικογένεια διαλύεται μετά την τραγωδία.

Ο Λούκα κι η αδερφή του μεταφέρονται στην Ιταλία, όπου ξεκινούν οι μουσικές σπουδές του. Το θεϊκό του ταλέντο, σύντομα τον κάνει πασίγνωστο. Αυτός ο όμορφος νέος γίνεται ένας από τους θρύλους της τζαζ και η καριέρα του απογειώνεται κατακόρυφα. Η μοναδική, σχεδόν μαγική, μουσική του λατρεύεται από το κοινό. Η τεράστια επιτυχία του και η χαρά που παίρνει από την τέχνη του, μαζί με την υπέροχη κοπέλα που πρόκειται να παντρευτεί, τον κάνουν ευτυχισμένο, πλούσιο και τον ξαναφέρνουν κοντά στην οικογένεια του. Όμως η ευάλωτη και εύθραυστη φύση του καλλιτέχνη, παραμονεύει σε μια γωνιά του μεγαλοφυούς μυαλού του, έτοιμη να τον βυθίσει στα σκοτάδια της ψυχής του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ