Ζόχαν: Πράκτορας Υψηλής Κομμωτικής

28.08.2008
Αν ήταν comic strip, η μοναδική λεζάντα που θα μπορούσε να προσθέσει κανείς από κάτω θα ήταν «ουδέν σχόλιον»: Ισραηλινός σούπερ πράκτορας διαφεύγει κολυμπώντας στη Νέα Υόρκη για να μπορέσει επιτέλους να αφοσιωθεί στο πραγματικό του πάθος, την κομμωτική!

Αν ήταν comic strip, η μοναδική λεζάντα που θα μπορούσε να προσθέσει κανείς από κάτω θα ήταν «ουδέν σχόλιον»: Ισραηλινός σούπερ πράκτορας διαφεύγει κολυμπώντας στη Νέα Υόρκη για να μπορέσει επιτέλους να αφοσιωθεί στο πραγματικό του πάθος, την κομμωτική! Ο πάντοτε διακριτικός χιουμορίστας Ανταμ Σάντλερ, με πλαστική παντόφλα και σκισμένο τζιν σορτσάκι, ντεγκραντάρει το σενάριο παρέα με τον Τζαντ Απατοου, αφού απ’ ότι φαίνεται κάνεις δεν επιτρέπεται να βγάλει πλέον κωμωδία στην Αμερική αν δεν τον προσλάβει ως συνεργάτη.

Εν όψει της νέας ταινίας του δεύτερου πάντως, θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι ξεφόρτωσε όλα τα κακόγουστα αστεία του στην ποδιά του Σάντλερ και ότι το επερχόμενο «Funny People» θα είναι ένας κωμικός θρίαμβος, γιατί τον τελευταίο καιρό δεν μας τα λέει καθόλου καλά. Ο «αδικημένος» Σάντλερ πάντως πήρε την εκδίκησή του, αφού το όνομά του φιγουράρει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Funny People» και πολύ καλά έκανε. Τίποτα δεν πάει ατιμώρητο σε αυτή τη ζωή!

Δέσποινα Παυλάκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ