Το Interstellar σε ταξιδεύει σε μακρινούς γαλαξίες [vds]

27.12.2015
Σε ένα μέλλον όπου το περιβάλλον έχει καταστραφεί, και η τροφή γίνεται όλο και πιο σπάνιο αγαθό, ένα ταξίδι πέρα από το γαλαξία είναι το μόνο που μπορεί να προσφέρει ελπίδα στην ανθρωπότητα.

Στην ομάδα των εξερευνητών, το ρόλο του πιλότου αναλαμβάνει ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάθιου ΜακΚόναχι, ο οποίος συνειδητοποιεί πως η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που ξεπερνάει το χρόνο και το χώρο, όταν αφήνει πίσω τα δύο του παιδιά για να ηγηθεί της αποστολής διάσωσης της ανθρωπότητας.

Μαζί του, η βραβευμένη με Όσκαρ Αν Χάθαγουεϊ, η υποψήφια για Όσκαρ, Τζέσικα Τσαστέιν, ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάικλ Κέιν. Συμμετέχουν ακόμα, η βραβευμένη με Όσκαρ Έλεν Μπέρστιν, ο Κέισι Άφλεκ και ο Γουες Μπέντλεϊ.

Το κινηματογραφικό αριστούργημα του Κρίστοφερ Νόλαν βασίζεται στις επιστημονικές θεωρίες του παγκοσμίως γνωστού φυσικού, Κιπ Θορν, ο οποίος είναι και συμπαραγωγός της ταινίας. Γυρισμένο μόνο σε φιλμ, το Interstellar αποτελεί μια συναρπαστική ιστορία του διαχρονικού αγώνα του ανθρώπου να κατανοήσει τη θέση του στο σύμπαν.

Η ταινία μεταφέρει τον θεατή σε ένα μοναδικό διαγαλαξιακό ταξίδι με εικόνες που θα τον μαγέψουν και ταυτόχρονα θα τον κάνουν να αναρωτηθεί για τις δυνατότητες που υπάρχουν στο σύμπαν.

Κανάλι: Nova Cinema 3
Ημέρα προβολής: Κυριακή
Ώρα προβολής: 21.00
Διάρκεια: 162 λεπτά
Ηθοποιοί: Μάθιου Μακόναχι, Αν Χαθαγουέι, Τζέσικα Τσαστέιν, Κέισι Άφλεκ, Γουές Μπέντλεϊ, Τζον Λίθγκοου, Μάικλ Κέιν, Έλεν Μπέρστιν, Μπιλ Έργουιν, Μακένζι Φόι, Τόφερ Γκρέις, Ντέιβιντ Γκιάσι