Παραμύθια του κόσμου στο Altamira

06.12.2010
Πολυεθνικές Γεύσεις και Παραμύθια του κόσμου στο restaurant Altamira στο Κολωνάκι.

Πολυεθνικές Γεύσεις και Παραμύθια του κόσμου στο restaurant Altamira στο Κολωνάκι.

Από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα βράδυ στις 9.30, στο γνωστό ethnic περιβάλλον του παλαιού νεοκλασικού στην Τσακάλωφ 36, η διεύθυνση του Altamira προσφέρει στους πελάτες της, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στο μενού, μια ευχάριστη έκπληξη :

Την ώρα που απολαμβάνετε το δείπνο σας, γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί σας αφηγούνται παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο. Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί, παντού όπου υπάρχουν μύθοι και λαϊκές ιστορίες...

Να απολαύσετε υπέροχες γεύσεις και να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά στη μαγική ατμόσφαιρα των παραμυθιών, με τον πρίγκιπα βάτραχο, τον όμορφο ψαρά και τον τεμπέλη...

Αυτή τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου οι ηθοποιοί Λίλη Τσεσματζόγλου και Σταύρος Στάγκος μας αφηγούνται το πέρσικο παραμύθι «Ο πρίγκηπας φίδι» την ώρα που απολαμβάνετε το δείπνο σας.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως η αφήγηση των παραμυθιών γίνεται συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Η μουσικός και τραγουδίστρια Μαρία Κοτσίρη με πολίτικο λαούτο (λάφτα) επενδύει μουσικά την αφήγηση στο 1ο μέρος και στο 2ο μέρος. Η πιανίστα Γρηγορία Δέδε και η τραγουδίστρια Λίνα Ροδοπούλου μας ταξιδεύουν με μουσικές και τραγούδια του κόσμου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3614695

ALTAMIRA Τσακάλωφ 36Α, Κολωνάκι, τηλ.: 2103614695, 2103639906.