Ρακοσυλλέκτες στο Ghost House Bar

25.11.2010
«Ρακοσυλλέκτες», το show ...της πλάκας συνεχίζεται? στο Ghost House Bar για μια και μοναδική εμφάνιση Δευτέρα 29 Νοεμβρίου!
«Ρακοσυλλέκτες», το show ...της πλάκας συνεχίζεται στο Ghost House Bar για μια και μοναδική εμφάνιση Δευτέρα 29 Νοεμβρίου!

Οι «Ρακοσυλλέκτες» είναι μια θεατρική ομάδα, που απαρτίζεται από νέους ορεξάτους και ταλαντούχους ηθοποιούς με άφθονο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ. Σε συνεργασία με το μουσικό σχήμα "DUO" παρουσιάζουν ένα show σχολιασμού, αυτοσαρκασμού, σάτιρας, και ατελείωτου γέλιου...

Ζήστε μαζί τους τη φαιδρή πλευρά της πραγματικότητας και της καθημερινότητας. Στη διάρκεια του show, μπορούν να συμβούν τα πάντα, θα σατιρίσουν, θα προκαλέσουν, θα πειράξουν, θα τραγουδήσουν και γενικά θα κάνουν οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει κέφι και γέλιο! ! !

Οτι πέσει στην αντίληψη τους θα το σχολιάσουν, με μοναδικό στόχο να σκορπίσουν αβίαστα το χαμόγελο και το κέφι... Δύσκολες οι εποχές που διανύουμε και όλοι έχουμε ανάγκη να νιώσουμε λίγο διαφορετικά... Το μόνο που θέλουν από εσάς είναι να είστε έτοιμοι για όλα... και έχετε το νου σας, γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθούν δίπλα σας...! ! !

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Αλέξανδρος Ιβάνωφ, Γιώργος Μαυράς, Ζέτα Ντίλη, Ντίνα Ρουμελιώτη, Ελένη Σταμπόλη.

Πλήκτρα: Σταμάτης Μπίτσικος
Κιθάρα: Μανώλης Μπρίμπος
Στα deck: Dj MRG

Πότε: Δευτέρα 29/11
Που: Ghost House Bar (Ισόγειο)
Λεπενιώτου 26, Ψυρρή
Κρατήσεις 210-3236431, ώρα έναρξης 22.00, είσοδος 5€υρώ