Τα Lonely Tunes επιστρέφουν

24.11.2010
Μοναχικά καρτούν, (LONELY TUNES) εγκλωβισμένα στην εικόνα τους, φανερά πιο αδύναμα, γερασμένα και εγκαταλελειμμένα παίρνουν σάρκα και οστά στη σουρεαλιστική μαύρη κωμωδία του Νικόλα Στραβοπόδη και επιστρέφουν για 2η χρονιά και για μόνο 10 παραστάσεις, αυτή τη φορά στο θέατρο «ΘΗΣΕΙΟΝ», ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ (Τουρναβίτου 7 στου Ψυρρή).

Μοναχικά καρτούν, (LONELY TUNES) εγκλωβισμένα στην εικόνα τους, φανερά πιο αδύναμα, γερασμένα και εγκαταλελειμμένα παίρνουν σάρκα και οστά στη σουρεαλιστική μαύρη κωμωδία του Νικόλα Στραβοπόδη και επιστρέφουν για 2η χρονιά και για μόνο 10 παραστάσεις, αυτή τη φορά στο θέατρο «ΘΗΣΕΙΟΝ», ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ.

Από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 24:00 (μεταμεσονύχτιες παραστάσεις), οι ήρωες των παιδικών μας χρόνων κάνουν ένα reunion αλλιώτικo από τα άλλα.

Αποκαλύψεις, επιλογές ζωής, βιώματα και αναμνήσεις σε ένα έργο σκληρό όσο και η ζωή, χωρίς ζαχαρένιο περιτύλιγμα. Σε ένα σκηνικό με κόμικ αντίληψη αλλά με διάθεση εκ διαμέτρου αντίθετη με την ευτυχισμένη περιπετειώδη εικόνα σκίτσων, που ποτέ δεν πεθαίνουν. Μέσα από την πένα και τη σκηνοθετική ματιά του Νικόλα Στραβοπόδη, αλλά και τις προσωπικές πινελιές μίας μεγάλης ομάδας καλλιτεχνών, το κοινό περνάει το μονοπάτι της αναπόφευκτης ενηλικίωσης και παρακολουθεί τα τελευταία επεισόδια ιστοριών που ποτέ δεν μας έδειξαν ή και δεν έγραψαν οι αρχικοί δημιουργοί τους.

LONELY TUNES
Σουρεαλιστική μαύρη κωμωδία
Κείμενο-Σκηνοθεσία-Σκηνικά: Νικόλας Στραβοπόδης
Χορογραφίες: Κωνσταντίνος Ρήγος
Κοστούμια: Έλενα Παπανικολάου
Μουσική: Δημοσθένης Γρίβας
Φωτισμός: Γιώργος Σπηλιόπουλος
Videos: Δημήτρης Κόλλιας
Τίνα Λυμπέρις
Artwork: Kωνσταντίνος Γεωργαντάς
Φωτογραφίες: Νικόλας Λουκά
Καλλιτεχνικός συνεργάτης: Χρήστος Δημητράς

Ερμηνευτές: Μαριέτα Βέττα, Σοφία Γεωργοβασίλη, Ζωή Καραβασίλη, Δημήτρης Σαμόλης, Νικόλας Στραβοπόδης.

Πρεμιέρα: Παρασκευή 26 Νοεμβρίου
Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 24:00

Διάρκεια έργου: 1.15΄
Τιμές εισιτηρίων: 18€ & 14€ φοιτητικό-σπουδαστικό
ΘΗΣΕΙΟΝ, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ : Τουρναβίτου 7 Ψυρρή
Πληροφορίες- Εισιτήρια: 210 3255444