Αλλαγή ώρας "Τα λέμε στο διάλειμμα"

03.11.2008
Αλλαγή προγράμματος για την παράσταση «Τα Λέμε στο Διάλειμμα». Οι ημέρες και ώρες της παράστασης «Τα Λέμε στο Διάλειμμα» του Γρηγόρη Χατζάκη διαμορφώνονται ως εξής: Σάββατο 00.30 (μεταμεσονύκτια) και Κυριακή 14.30 (μεσημεριανή).

Αλλαγή προγράμματος για την παράσταση «Τα Λέμε στο Διάλειμμα».
Οι ημέρες και ώρες της παράστασης «Τα Λέμε στο Διάλειμμα» του Γρηγόρη Χατζάκη διαμορφώνονται ως εξής: Σάββατο 00.30 (μεταμεσονύκτια) και Κυριακή 14.30 (μεσημεριανή).

Τα Σαββατοκύριακα στο θέατρο Χώρα αλλάζουν!
Από την Παρασκευή 07 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο το Χώρα δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε το θεατρόφιλο κοινό να μπορεί να παρακολουθεί και τις δύο βραδινές παραστάσεις του Χώρα, απολαμβάνοντας ένα ποτό στο διάστημα που μεσολαβεί. Πιο συγκεκριμένα, με το εισιτήριο της παράστασης των 21.15 της σκηνής Μικρή Χώρα ο θεατής μπορεί να απολαύσει ένα δωρεάν ποτό στο Coyot Bar και να συνεχίσει τη βραδιά του παρακολουθώντας και τη μεταμεσονύκτια παράσταση της ίδιας σκηνής με μειωμένο εισιτήριο 15 ευρώ.

Ποσαρμόζοντας τη λειτουργία του σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κοινού και διατηρώντας σταθερά το υψηλό επίπεδο παροχών του, το θέατρο Χώρα μεταμορφώνεται στον πιο πρωτότυπο προορισμό για τα Σαββατοκύριακα των Αθηναίων στο κέντρο της πόλης!

ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑ
Αμοργού 20, Κυψέλη
τηλ. 210 8673945