Ερχονται οι... Πρακτόρισσες!

20.10.2008
"Πρακτόρισσες" είναι ο τίτλος του θεατρικού του Γιάννη Καλαβριανού από την 1η Δεκεμβρίου θα παρουσιάζεται στο Θέατρο του Ήλιου.
"Πρακτόρισσες" είναι ο τίτλος του θεατρικού του Γιάννη Καλαβριανού από την 1η Δεκεμβρίου θα παρουσιάζεται στο Θέατρο του Ήλιου.

Ο πλανήτης κινδυνεύει!
Το θανατηφόρο μικρόβιο Επιδημικό Κρυπτοσπορίδιο, βρίσκεται στα χέρια της αδίστακτης Λουκρητίας Στρογκανώφ. Σε όλες τις Μυστικές Υπηρεσίες έχει σημάνει συναγερμός. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα!
Η ανθρωπότητα θα παίξει το τελευταίο της χαρτί? Μια νοικοκυρά, μια βιβλιοθηκάριος και μια στριπτιζέζ θα συγκρουστούν με το απόλυτο κακό !


Ο σκηνοθέτης της παράστασης Γιάννης Καλαβριανός αναφέρει χαρακτηριστικά: "Οι Πρακτόρισσες» είναι μια απενοχοποιημένη κωμωδία, μια σχεδόν παρωδία των αντίστοιχων κινηματογραφικών action movies. Εδώ βασικό ρόλο παίζει η δράση, η ταχύτητα ξετυλίγματος της ιστορίας και οι ανατροπές της. Πρόκειται ουσιαστικά για μια περιπέτεια περιορισμένου χώρου".

Συντελεστές
Κείμενο-σκηνοθεσία: Γιάννης Καλαβριανός
Σκηνικά-κοστούμια: Μαρίνα Κελίδου-Όλγα Χατζηιακώβου
Μουσική: Αννα Λάκη
Σχεδιασμός βίντεο: Χάρης Γερμανίδης-Παναγιώτης Τσαγκαράκης βοηθός σκηνοθέτη: Λιάνα Παντελοπούλου

Παίζουν : Άννα Ελεφάντη, Χρήστος Θεοδωρίδης, Γιάννης Καλαβριανός, Μαρία Κοσκινά, Έλλη Μερκούρη, Αλεξία Μπεζίκη, Αναστασία Μποζοπούλου, Ζωή Παρασκευοπούλου,

Θέατρο: Θέατρο του Ήλιου, Φρυνίχου 10, Πλάκα.
1η Δεκεμβρίου 2008 - 3 Μαρτίου 2009
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη 9.15μ.μ.