Το στέκι των επωνύμων

20.10.2008
Μεσογειακή κουζίνα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας.

Ενάμισι χρόνο μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του στη Στοά Σπυρομήλιου, στο Citylink, το Pasaji έχει γίνει το απόλυτο «πέρασμα» όλων όσοι εκτιμούν τη σταθερή αξία του κέντρου της Αθήνας. Διακριτική πολυτέλεια, οικεία ατμόσφαιρα, μοντέρνα ελληνικά πιάτα και άρωμα από μιλανέζικη galleria στο σημείο όπου η Αθήνα δείχνει περισσότερο από οπουδήποτε αλλού τον ευρωπαϊκό της χαρακτήρα, έκαναν το Pasaji, σημείο συνάντησης και αναφοράς καθώς και στέκι επωνύμων του χώρου της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των media.

Η σκηνογραφία είναι ξεχωριστή και μέσα από τη λιτότητά της αναδεικνύει το εκλεπτυσμένο γούστο. Οι εντυπωσιακές ιταλικές ψηφίδες bisazza στις αποχρώσεις του κόκκινου, του καφέ και του λευκού με τα φινετσάτα σχέδια ντύνουν την μια πλευρά του εστιατορίου που μοιράζεται σε επίπεδα. Μαύρα τραπέζια, δερμάτινοι καναπέδες και αναπαυτικές καρέκλες συμπληρώνουν το σκηνικό. Ατμόσφαιρα ιδανική για μεσημέρι και βράδι.

Το περιβάλλον είναι η αφορμή αλλά και η κουζίνα του Pasaji διατηρεί υψηλά standards γεύσης δίνοντάς του τον χαρακτήρα ενός μοντέρνου bar restaurant και ταυτόχρονα ενός gourmet εστιατορίου με έμφαση στη μεσογειακή και σύγχρονη ελληνική κουζίνα. Διαθέτει έναν πλούσιο κατάλογο όπου κανείς μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πιάτα από κρέας, ψάρι και θαλασσινά, σαλάτες και ορεκτικά. Aποτελεί την ιδανική λύση για όσους αναζητούν ένα μέρος όπου θα συνδυάσουν ένα καλό κρασί με εξαιρετικές επιλογές σε light lunch-dinner.

Καθώς η ημέρα δίνει τη σκυτάλη στο nightlife, το Pasaji κερδίζει τις εντυπώσεις και ως το καταλληλότερο μέρος για κοκτέιλ, στην ανανεωμένη και μοντέρνα μπάρα του που ταιριάζει με όλες τις διαθέσεις. Ολοκληρωμένη γαστρονομική και οινική εμπειρία στην πλέον πολυσύχναστη και κοσμική πλευρά της Αθήνας.

Pasaji: City Link, Στοά Σπυρομήλιου, Σύνταγμα, τηλ.: 210-3220714

Νίκη Μηταρέα