Έρχεται το πρώτο Street food party

20.12.2013
To πρώτο street food event της Αθήνας είναι εδώ!

Το πρώτο street food event της χώρας είναι εδώ! Το τελευταίο Σάββατο της χρονιάς στις 28 Δεκεμβρίου, στο κέντρο του εμπορικού τριγώνου της Αθήνας, σε έναν υπέροχο, ολοκαίνουριο χώρο, 10 chef μας ταξιδεύουν με τα πιάτα τους από την Κολομβία ως την Ιταλία, από τις Ινδίες ως την Αμερική κι από την Ταϋλάνδη ως το Μεξικό.

10 πάγκοι, 20 διαφορετικές γαστρι-μαΓικές πρότασεις, μία εννιαία τιμή (3,5 ευρώ). Το φαγητό θα συνοδεύεται από σπιτικά χριστουγεννιάτικα κοκτέηλς και ροφήματα καθώς και: balkan gypsy tunes από την πιο fun μπάντα δρόμου, τους MuchaTrela (live @ 16:00 – 17:00), χορευτικά δρώμενα από χορευτές με πολλά απωθημένα (σε ανύποπτο χρόνο!!!),μουσικές αφιερώσεις για να βγάλετε ανωνύμως ΚΑΙ επωνύμως το άχτι σας (radioVeronique by Jenny & Vardis @ 17:00 – 19:00).

Επίσης live karaoke (aka με live μπάντα – επιτέλους θα βγάλεις το ψώνιο σου!, 19:00 - 21:00), χαλάρωση στο ειδικά διαμορφωμένο relaxing loft μας σε καναπέδες ή πάνω σε χαλιά και με προβολές στο πνεύμα των Χριστουγέννων (ή και όχι) όλη μέρα! Δημιουργική απασχόληση για τα (μικρά) παιδιά και ΦΥΣΙΚΑ πάρτυ όπου θα πρωτοστατήσει στα decks ο κ.κ. Blue Lagoon (Κορμοράνος).

Μια ημέρα που βάζει στο κέντρο το φαγητό* κι έχει απίστευτη διάθεση για πάρτυ! Το τελευταίο Σάββατο της χρονιάς τρώμε τον κόσμο, πίνουμε τα Χριστούγεννα και χορεύουμε τις καλύτερες μουσικές!

ΜΕΓΑΛΟ υ.γ. κι επειδή τις γιορτές γιορτάζει καλύτερα όποιος γιορτάζει με παρέα, με κάθε μερίδα φαγητό που θα αγοράζεις μία συσκευασία από τα προϊόντα της οικογένειας Παπαδοπούλου, θα έρχεται στα χέρια σου για να τη βάλεις κάτω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας και από εκεί να πάει στον κέντρο προσφύγων Λαυρίου και στον Κοινωνικό Ξενώνα (Ερυθρός Σταυρός).

* To food market προβλέπεται να κρατήσει έως ότου τελειώσουν τα φαγητά. Το στοίχημα είναι πότε θα τελειώσουν 3,000 μερίδες... υπολογίζουμε πως από τις 20:00 και μετά θα αρχίσουμε να καίμε τις θερμίδες... με το χορό, το τραγούδι και την “τσίτα” της εορταστικής διάθεσης! Το θέμα είναι κάθε λεπτό στις 28 του Δεκέμβρη να είναι με τον τρόπο του λαχταριστό!

Οι chef μας:
Ινδία - Dhaka Palace
Μεξικό - Rincon Mexicano
Ταυλάνδη – Tamarind
Ψάρι - Καπετάν Fishάει
Αμερικάνικα cakes & muffins – Gourmelita
Ελληνικό - Funky Cook
Κολομβία – Señora Mery
Σούπες - Tupperville
Αμερική - Σαν Φρανσίσκο
Ιταλία – Collage

Ιnfo
Street Food and Tunes by deΒόp.gr

Που: Collage (Καπνικαρέας 3, περιοχή Ερμού – Μοναστηράκι / κέντρο εμπορικού τριγώνου)

Πότε: Σάββατο 28 Δεκεμβρίου

Από τις 12:00 το μεσημέρι κι ως πολύ αργά

Eίσοδος ελεύθερη

Fb event