Αλλαγή ημερομηνίας για την Φένια Παπαδόδημα

16.12.2013
Η Φένια Παπαδόδημα με τους «Delos project» θα παρουσιάσουν μια ξεχωριστή παράσταση για φίλους σ’ ένα ιδιαίτερο χώρο, στο ιστορικό στούντιο “Μουσική και Μουσικοί” στις 21 Δεκεμβρίου.

Υπήρξε μία αλλαγή στην ημερομηνία του live της Φένιας Παπαδόδημα και των Delos Project στο στούντιο "Μουσική & Μουσικοί". Θα γίνει τελικά το Σάββατο 28 Νοεμβρίου (δεν έγινε στις 21, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο). Η Φένια Παπαδόδημα με τους «Delos project» θα παρουσιάσουν μια ξεχωριστή παράσταση για φίλους σ’ ένα ιδιαίτερο χώρο, στο ιστορικό στούντιο Μουσική και Μουσικοί.

Θα μας ταξιδέψουν σ’ ολόκληρο τον κόσμο, με "Dessert Blues, Dreams and Tree Stories”, σ’ ένα πρόγραμμα βασισμένο στην καινούρια δισκογραφική δουλειά της Φένιας «Photini’s Delos» που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Τα έντονα αρώματα της Ανατολής αναδεικνύονται μέσα από την πρόσμειξή τους με το συναίσθημα των αφρικάνικων μπλουζ, του γκόσπελ και του afrobeat. Στοιχεία αφρικάνικης, ινδικής και παραδοσιακής ελληνικής μουσικής συνοδεύουν αρμονικά αγγλικούς, γαλλικούς και ελληνικούς στίχους.

Όπως αναφέρει η δημιουργός,"...βρέχει για να γίνουν λέξεις, ποιήματα, τραγούδια, όλες οι συναντήσεις που άλλαξαν τη ζωή μας για πάντα. Για να φανερωθεί το φως που τόσα χρόνια δούλευε μέσα μας το σκοτάδι. Σαν τη Δήλο που αναδύθηκε σε μια νύχτα. Γι’ αυτό βρέχει μουσική. Ας βρέξει!"

Οι εξαιρετκοί μουσικοί του «Delos project» είναι:
Γιώργος Παλαμιώτης - ηλεκτρική κιθάρα
Yoel Sotto - ηλεκτρικό μπάσο
Demian Gomez - τύμπανα
Σέργιος Χρυσοβιτσάνος – βιολί
Λευτέρης Χαβούτσας – ούτι
Anjo – κρουστά
Ειρήνη Τριανταφυλλίδη - λαούτο, φωνητικά.

Info
Στούντιο «Μουσική και Μουσικοί», Κολωνού 12 – 14, 4ος όροφος 24

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου

Ώρα: 22:00

Είσοδος ελεύθερη