Tο απόλυτο beach resto της Mυκόνου

07.08.2008
Η Kuzina Mykonos, η καλοκαιρινή εκδοχή του γνωστού αθηναϊκού εστιατορίου, μετά την περυσινή επιτυχημένη της παρουσία, είναι αναμφισβήτητα ο πιο hot προορισμός του φετινού καλοκαιριού.

H Kuzina Mykonos, η καλοκαιρινή εκδοχή του γνωστού αθηναϊκού εστιατορίου, μετά την περυσινή επιτυχημένη της παρουσία, είναι αναμφισβήτητα ο πιο hot προορισμός του φετινού καλοκαιριού.

HOMME
Από τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΤΙΑΤΟ

H kuzina, το αγαπημένο εστιατόριο της Aθήνας, σας περιμένει στην καταγάλανη παραλία του Oρνού της Mυκόνου, στο χώρο του νέου ξενοδοχείου Mykonos Ammos, μεταφέροντας εκεί ατόφιο το κέφι της και τις λαχταριστές γευστικές προτάσεις της.

Tο απόλυτο beach resto της Mυκόνου σάς καλωσορίζει σ’ ένα περιβάλλον όπου οι κυκλαδικές πινελιές, το λευκό χρώμα, τα άνετα καθίσματα και η ανοιχτή προς το κοινό κουζίνα συνθέτουν μια εικόνα υψηλής αισθητικής και την καθιστούν τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό και μια άκρως δελεαστική summer πρόταση.

Σε ένα τόσο ατμοσφαιρικό σκηνικό, οι απαιτήσεις για φαγητό ανάλογης ποιότητας δεν μπορεί παρά να είναι υψηλές -εγγύηση γι’ αυτό αποτελεί το όνομα του καταξιωμένου σεφ, Άρη Tσανακλίδη, ο οποίος βρίσκεται σε μεγάλα κέφια και καλοκαιρινή διάθεση, δημιουργώντας ένα απολαυστικό μενού γεμάτο αναφορές σε τοπικά και παλαιότερα πιάτα αλλά και προσθέτοντας στοιχεία από τα διεθνή γαστρονομικά δεδομένα.

Στην Kuzina Mykonos, όπου πρωταγωνιστεί η ελληνική κουζίνα, έμφαση δίνεται στο απολαυστικό φαγητό, με μια μείξη μοντέρνων και ελληνικών παραδοσιακών στοιχείων σε απόλυτα προσιτές τιμές. Ωστόσο, όσους παραμείνουν στην Aθήνα τους περιμένει ο χώρος της Kuzina στο Θησείο, όπου η ατμοσφαιρική μουσική, τα γευστικά πιάτα, τα αναζωογονητικά κοκτέιλ και η εκπληκτική θέα της Aκρόπολης συνθέτουν τον απόλυτο προορισμό του καλοκαιριού.

Mykonos Ammos Hotel: Παραλία Oρνού, Mύκονος, τηλ. 22890-26434, www.kuzina.gr, www.mykonosammoshotel.com, e-mail: [email protected]