Μπαλαρίνες 1,90 πάνω στις πουέντ!!

06.08.2008
H πιο ανατρεπτική και διασκεδαστική παράσταση χορού "Les Ballets Trockadero de Monte Carlo" με τους μυώδεις χορευτές Trocks να ερμηνεύουν-χορεύουν αντρικούς και γυναικείους ρόλους θα φιλοξενηθεί στο Παλλάς - στις 11,12,13 Νοεμβρίου 2008.

Τι: TROCKS - "Les Ballets Trockadero de Monte Carlo"
Πού: Θέατρο Παλλάς
Πότε: 11, 12, 13 Νοεμβρίου, 2008 στις 9.00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: 70€, 60€, 50€, 40€ και 30€
Πληροφορίες: 210 7258510
Παραγωγή-Διοργάνωση: G.M.I Corporation
Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ

Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, Τηλ.: 210-3213100
Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων:
Δευτέρα έως Σάββατο 10.00 - 18.00
Με πιστωτική κάρτα: 210 81 0 81 81
Πληροφορίες και Κρατήσεις μέσω Internet:
www.ellthea.gr

Τι διαφορετικό κάνουν οι Trocks; Είναι το διασημότερο και το μοναδικό κωμικό μπαλέτο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι άντρες ερμηνεύουν όλους τους ρόλους. Έτσι όπως ξέρουμε από την εποχή του Αριστοφάνη, με τους άντρες να ερμηνεύουν αντρικούς και γυναικείους ρόλους.

Οι μυώδεις χορευτές με ύψος 1,90 ερμηνεύουν με μοναδική τεχνική και συνέπεια στην κλασική χορογραφία και πάνω στις πουέντ τους, τη Ζιζέλ, την Οντέτ, τις αισθησιακές σπανιόλες, τις ρομαντικές πριγκίπισσες και τα περήφανα λικνίσματα των κύκνων.

Η πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία των Trocks που ξεκίνησαν από το Μόντε Κάρλο τη δεκαετία του 70 - το Τrocs είναι το «χαϊδευτικό» του ονόματός τους "Les Ballets Trockadero de Monte Carlo" - στο παγκόσμιο στερέωμα, αποδεικνύει όχι μόνο την αντοχή τους στο χρόνο αλλά και την ποιότητα του ρεπερτορίου και των εμφανίσεών τους, καθώς για περισσότερες από 3 δεκαετίες, οι περισσότερες παραστάσεις τους στις πέντε ηπείρους είναι sold out και όλοι οι μεγάλοι κλασικοί χορογράφοι τους εμπιστεύονται τα αριστουργήματά τους, χωρίς αναστολές.

Εκτός από τις δημοφιλείς χορογραφίες που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα των Trocks, απολαμβάνουμε την ζωή ενός μπαλέτου πίσω από τη σκηνή. Η ζωή των παρασκηνίων είναι γοητευτική και σκληρή, με ατυχήματα, από τη μια αλλά και κωμικές στιγμές, που οι Trocks διακωμωδούν χωρίς να προσβάλουν, με μοναδική λεπτότητα την ματαιοδοξία και τις ίντριγκες ενός μπαλέτου.

Άλλωστε οι ίδιοι οι Trocks είναι έξοχοι και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες πάνω από όλα.

Αυτά τα βαριά αντρικά σώματα, τα έξοχα γυμνασμένα και καλλιεργημένα σε συνδυασμό με το εκλεπτυσμένο και καλλιεργημένο χιούμορ και πνεύμα τους, κάνουν τους Τrocks αξιαγάπητους επί σκηνής, χαριτωμένους, διασκεδαστικούς και ευχάριστους, προσιτούς σε διαφορετικά είδη κοινού.

Το πρόγραμμα των «TROCKS»:

Α΄ ΜΕΡΟΣ:
Swan Lake (Λίμνη των Κύκνων)
Μουσική: Tchaikovsky
Xορογραφία: Gasparinetti-Ivanof

Β΄ ΜΕΡΟΣ:
-Pas de Deux
Mουσική: Tchaikovsky
Xορογραφία: Marius Petipa
-Le Grand pas de Quatre - The dying swan (Ο θάνατος του Κύκνου)

Γ’ ΜΕΡΟΣ:
-Majisimas (Ισπανικό Φλαμένγκο)