Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά: Τα λόγια της Μελίνας Τσαμπάνη & του Πέτρου Καλκόβαλη για τη νέα σεζόν

19.04.2024
Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά: Τα λόγια της Μελίνας Τσαμπάνη & του Πέτρου Καλκόβαλη για τη νέα σεζόν
Η δεύτερη σεζόν της Μάγισσας έρχεται με τη Μαρία Κιτσου στον πρωταγωνιστικό ρόλο και οι δημιουργοί της έχουν κάτι να πουν στο κοινό ενόψει της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Ύστερα από μία πολύ δυναμική σεζόν η Μάγισσα του ΑΝΤ1 αποχαιρέτησε το κοινό στα μέσα του Απρίλη και παρά τις ανάμεικτες αντιδράσεις του κοινού, το πρόσημο είναι (υπερ)θετικό στο σύνολο, χωρίς καμία αμφιβολία.

Βέβαια, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, οι άνθρωποι της παραγωγής έδωσαν ένα μικρό teaser για την επόμενη σεζόν στην οποία θα έχουμε τον επόμενο κύκλο της Μάγισσας, ο οποίος, όμως, δεν θα έχει σχέση με τον πρώτο καθώς τοποθετείται χρονικά 100 χρόνια νωρίτερα.

{https://www.youtube.com/watch?v=KiPchzAXZS0&ab_channel=ANT1TV}

Πρωταγωνίστρια του επόμενου κύκλου η Μαρία Κίτσου, η θρυλική Ελένη Σταμίρη από τις Άγριες Μέλισσες που παίρνει τη σκυτάλη από την τηλεοπτική αδελφή της, Ασημίνα (a.k.a. Έλλη Τρίγγου) και έχουμε τις πρώτες εικόνες.

45_16.png

89_28.png

Οι δημιουργοί της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης έδωσαν ένα χειρόγραφο σημείωμα με σκέψεις και συναισθήματα που ήθελαν να επικοινωνήσουν με το κοινό τους. Τα λόγια τους έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Όπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα… η αγάπη με το μίσος… το καλό με το κακό… έτσι και για κάθε Κυπριανή, θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ.

Κι αυτή η αλυσίδα δε θα σπάσει ποτέ… Θα τη συναντάμε από την αρχή… μέχρι το τέλος του κόσμου.

Στην αρχή αυτής της αλυσίδας, είναι το επόμενο ταξίδι. Στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη.

Εκεί, όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά.

Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν.

Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910…όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα.

Θα’ ναι, όμως, το τέλος του ταξιδιού; Σταματάει ποτέ, στ’ αλήθεια, αυτό το ταξίδι;

12_23.png

Διαβάζουμε με προσοχή τα όσα γράφουν οι σεναριογράφοι της σειράς και από τον τρόπο με τον οποίο αναρωτιούνται για το αν σταματάει ποτέ στ' αλήθεια αυτό το ταξίδι, αντιλαμβανόμαστε πως αφήνουν επί της ουσίας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο ο ένας κύκλος να διαδέχεται τον άλλο χωρίς σταματημό. Θα δείξει!

Τελευταία τροποποίηση στις 19.04.2024 - 17:56