Η Μάγισσα τελείωσε αλλά η Έλλη Τρίγγου έχει άρνηση: «Κάνω τον Κινέζο κλαίγοντας χωρίς δάκρυα»

17.04.2024
Η Μάγισσα τελείωσε αλλά η Έλλη Τρίγγου έχει άρνηση: «Κάνω τον Κινέζο κλαίγοντας χωρίς δάκρυα»
Δεν είναι μόνο το κοινό που έχει στερητικό αλλά και οι πρωταγωνιστές, που μπορεί να έχουν και μεγαλύτερο!

Η Μάγισσα ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο της στις 15 Απριλίου με το 73ο επεισόδιο να αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα στους φανς και τα social media σηνεχίζουν για τρίτη μέρα να είναι γεμάτα από αναρτήσεις σχετικές με τη σειρά που, κατά γενική ομολογία, είναι ό,τι καλύτερο έχει περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση σε όλα τα επίπεδα.

Μεγάλο κομμάτι των αναρτήσεων αυτών έρχεται από τους ίδιους τους συντελεστές που θέλουν, προφανώς, να μοιραστούν σκέψεις και συναισθήματα για τη μοναδική αυτή εμπειρία.

Η Έλλη Τρίγγου ανήκει σε αυτούς που από τη στιγμή που τελείωσε η σειρά κάνει συνεχώς αναδημοσιεύσεις συνεργατών στα stories της -συνεχώς όμως! Ιδού και μερικές από τις αναρτήσεις που μοιράστηκε.

1_184.png

5_57.png

6_53.png

87_2.png

89_25.png

Στος τέλος, όμως, όλων αυτών, ξεχωρίζουν τα δικά της λόγια για το τι αισθάνεται αυτή τη στιγμή, που δεν είναι άλλο από άρνηση για το τέλος που ΄ηρθε!

«Οι φίλοι μου και συνάδελφοι, η οικογένειά μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, εδώ που τα λέμε, ανεβάζουν υλικό απο΄ Μάγισσα και την αποχαιρετούν για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να κατανοήσω. Τελείωσε λένε.. Έλα Παναγία μου. Εγώ υλικό δεν έχω, λόγω κάκιστης κάμερας και λόγω άρνησης. Συνεχίζω να αναδημοσιεύω αμέριμνη και να κάνω τον Κινέζο κλαίγοντας χωρίς δάκρυα. Κολυμπάω σε ωκεανούς αγάπης και ευγνωμοσύνης για τους συνοδοιπόρους μου σε αυτό το μαγικό ταξίδι και για όλους εσάς που μας αγκαλιάσατε και παραμυθιαστήκατε μαζί μας», γράφει με τον δικό της τρόπο η ηθοποιός που κέρδισε και σε αυτή τη σειρά και ναι... την καταλαβαίνουμε.

1_183.png

Όσο για τη συνέχεια; Αυτή θα έρθει τον Οκτώβρη με τη Μαρία Κίτσου να παίρνει τη σκυτάλη από την πάλαι ποτέ τηλεοπτική της αδελφή στις Άγριες Μέλισσες για τον επόμενο κύκλο της Μάγισσας. Η σειρά «Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά» γυρίζει τον χρόνο 100 χρόνια πριν από το σετ της σεριάς που είδαμε φέτος και θα είναι από την αρχή κάτι τελείως διαφορετικό. Αναμένουμε!

{https://www.instagram.com/p/C5y3A52rNr2/}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.04.2024 - 11:42