Κρίστεν Στιούαρτ: Μ'αρέσουν οι γυμνές σκηνές μου!

31.05.2012
Δεν είναι κάτι που συνηθίζει, όταν όμως η νεαρή ηθοποιός πετά τα ρούχα της, το υποστηρίζει μέχρι τέλους…

Μιλώντας στο E! News, η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) αναφέρθηκε στη γυμνή σκηνή που είχε στη νέα της ταινία "Στον δρόμο", η οποία προβλήθηκε στο φεστιβάλ των Καννών.

Σε μια σκηνή της κινηματογραφικής προσαρμογής του διάσημου ομώνυμου μυθιστορήματος του Τζακ Κέρουακ (Jack Kerouac) η 22χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε γυμνόστηθη και η ίδια δηλώνει "περήφανη" γι' αυτή.

"Το όλο ζήτημα ήταν κάπως αντιφατικό και η όποια αντίδραση αναμενόμενη. Το ήθελα να είναι έτσι. Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτή", παραδέχτηκε με καμάρι η Κρίστεν συμπληρώνοντας ότι όσο εύκολο ήταν για μέρος του κοινού να γιουχάρει, άλλο τόσο ήταν και να χειροκροτήσει. Τελικά η ταινία άρεσε. (δείτε ο τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί)

Η Στιούαρτ αναφέρθηκε επίσης και στη συμμετοχή της στην ταινία "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός" και συγκεκριμένα στα ατυχήματα που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

"Τραυματιζόμουν κάθε μέρα. Συνήθως στα δάχτυλα, αλλά και στον αστράγαλο, ενώ πιο συχνά χτυπούσα στον πισινό μου. Έκανα κάτι στραβό χωρίς να το καταλάβω και τραβούσε τον μυ εκεί κάτω", αποκάλυψε η Κρίστεν Στιούαρτ για τον ρόλο της ως Χιονάτη.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα