Κιμ Καρντάσιαν & Κάνιε Γουεστ: ετοιμάζουν το σπίτι τους

31.05.2012
Μπορεί να μην είναι πολύ καιρό μαζί, όμως οι δύο διάσημοι ερωτευμένοι λέγεται ότι είναι έτοιμοι να κάνουν το "επόμενο βήμα" στη σχέση τους.


Ύστερα από –ομολογουμένως- ελάχιστο καιρό που έπαιζαν "κρυφτούλι" με τους παπαράτσι, η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) παραδέχτηκαν επισήμως τον δεσμό τους χωρίς μάλιστα να κρύβονται σε καμία δημόσια εκδήλωση πια.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να συζήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού "Life & Style", η Καρντάσιαν και ο Γουεστ έχουν διαλέξει το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά τους στο Λος Άντζελες και βρίσκονται στη διαδικασία της διακόσμησης και της γενικότερης ετοιμασίας του.

"Το όλο ζήτημα προχωρά πολύ γρήγορα", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού τονίζοντας ότι αν συνεχίσουν έτσι, δεν αποκλείεται να… φάμε σύντομα κουφέτα!

"Το σχέδιο είναι να ξεκινήσουν να ζουν μαζί ώστε να δουν πώς πάει το πράγμα μέχρι να αποφασίσουν να κάνουν οικογένεια", ολοκληρώνουν οι πηγές ενώ στο αστείο κομμάτι του δημοσιεύματος βρίσκουμε το σχόλιο που αφορά στα προσωπικά αντικείμενα της Κιμ που έχουν όλα χαραγμένα τα αρχικά της "ΚΚ" και τώρα θα μπορούσαν πολύ εύκολα να αφορούν το ίδιο το ζευγάρι, αφού τα ονόματά τους ξεκινούν από το ίδιο γράμμα. Τυχαίο; Μπορεί… Εμείς απλά παραθέτουμε τα ονόματα των γυναικών της οικογένειας Καρντάσιαν: Κρις, Κιμ, Κόρτνεϊ, Κλοέ, Κένταλ και Κάιλι. Έτσι... πληροφοριακά!

Ζωή Κίττα