Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και θα επηρεάσει το ζώδιο σου (Μέρος Β’)

28.12.2022
Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και θα επηρεάσει το ζώδιο σου (Μέρος Β’)
Ο Ερμής είναι ο πλανήτης του μυαλού, που επηρεάζει τα πάντα, από τον τρόπο που μεταδίδουμε πληροφορίες μέχρι τον τρόπο που τις επεξεργαζόμαστε. Οι περιβόητες ανάδρομες διελεύσεις του Ερμή συμβαίνουν τρεις έως τέσσερις φορές κάθε χρόνο, δίνοντάς μας την ευκαιρία να αναλογιστούμε, να αναθεωρήσουμε και να επανεξετάσουμε τα επόμενα βήματα μας. Η επόμενη ανάδρομη περίοδος του Ερμή αρχίζει στις 29 Δεκεμβρίου και θα επηρεάσει όλα τα ζώδια.

Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και θα επηρεάσει το ζώδιο σου (Μέρος Α’)

Ζυγός

Χτίζεις τα δικά σου θεμέλια, αλλά υπάρχουν ακόμα ορισμένα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις στη λίστα υποχρεώσεων σου. Για παράδειγμα, με τον Ερμή ανάδρομο να κάθεται δίπλα στον ουράνιο κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να βρίσκεται στον Αιγόκερω, μέσω του τέταρτου Οίκου του σπιτιού, της οικογένειας και των ενδότερων συναισθημάτων σου, ένα παλιό σύστημα πεποιθήσεων θα μπορούσε να τεθεί υπόψη σου, αλλά είναι στο χέρι σου να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές.

Σκορπιός

Η αντίληψή σου για τους άλλους είναι υπό εξέταση αυτή τη στιγμή, Σκορπιέ. Για παράδειγμα, με τον Ερμή ανάδρομο να κάθεται μαζί με την Αφροδίτη και τον σύγχρονο κυβερνήτη σου, τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μέσω του περίεργου τρίτου Οίκου της επικοινωνίας και του άμεσου περιβάλλοντός σου, ενθαρρύνεσαι να αναλογιστείς και να επανεξετάσεις την ουσία των συναλλαγών σου.

Τοξότης

Ρίχνεις μια πιο προσεκτική ματιά στα οικονομικά σου και την αίσθηση ασφάλειας αυτή τη στιγμή, Τοξότη. Δεδομένου ότι ο Ερμής τυγχάνει να κυβερνά επίσης τον τομέα των σχέσεών σου, αυτή η ανάδρομη διέλευση - ενώ βρίσκεται δίπλα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω - θα ρίξει φως στη βάση της σύνδεσής σου, χωρίς να υπονομεύσει τα πιο σκοτεινά χαρακτηριστικά στη διαδικασία.

Αιγόκερως

Σκέψου δύο φορές πριν κάνεις κάτι καινούργιο, Αιγόκερε. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό με τον ανάδρομο Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να αστράφτουν ταυτόχρονα στο ζώδιό σου. Ίσως είναι ένας συνδυασμός των προσωπικών ή/και των επαγγελματικών σου συνεργασιών και το θεμέλιο του στυλ επικοινωνίας σου που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Μην αγνοείς τη διαίσθηση σου.

Υδροχόος

Η επιθυμία σου να υποχωρήσεις δεν είναι τυχαία, Υδροχόε. Ο ανάδρομος Ερμής κάθεται δίπλα στην Αφροδίτη και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μέσω του μυστικού δωδέκατου Οίκου του τερματισμού, των ονείρων και των ασυνείδητων προτύπων. Κάτι σημαντικό τίθεται στην προσοχή σου και καλείσαι να σκεφτείς τα πάντα, από τις αναστολές σου μέχρι τη σχέση σου με το πνεύμα.

Ιχθείς

Τι ευκαιρίες έχεις αφήσει να χαθούν, Ιχθύ; Με τον ανάδρομο Ερμή να κάθεται δίπλα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μέσω του ενδέκατου Οίκου των συσχετισμών, των κοινοτικών υποθέσεων και της αίσθησης του ανήκειν στον κόσμο, ενθαρρύνεσαι να ρίξεις μια δεύτερη ματιά στη δομή του επαγγελματικού σου δικτύου, καθώς και στα οράματα του μέλλοντος.