Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και θα επηρεάσει το ζώδιο σου (Μέρος Α’)

27.12.2022
Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και θα επηρεάσει το ζώδιο σου (Μέρος Α’)
Κι ενώ πίστευες ότι η χρονιά πλησιάζει "καλώς" προς στο τέλος της, ο Ερμής αποφασίζει να γίνει ανάδρομος. Στις 29 Δεκεμβρίου, ο Ερμής θα ξεκινήσει τον τελευταίο ανάδρομο κύκλο της χρονιάς στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η προ-ανάδρομη σκιώδης φάση του ξεκίνησε στις 12 Δεκεμβρίου, κάτι το οποίο πιθανότατα προανήγγειλε τις ενέργειες που θα επανεξετάσεις κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου: Ο Αιγόκερως συμβολίζει τις προσωπικές και επαγγελματικές μας δομές, καθώς και τις φιλοδοξίες, τις παραδόσεις και την αίσθηση εξουσίας. Ιδού, λοιπόν πώς θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια από τον τελευταίο ανάδρομο Ερμή της χρονιάς:

Κριός

Ήρθε η ώρα να τελειώσεις αυτό που ξεκίνησες, Κριέ. Αυτό, σε τελική ανάλυση, ισοδυναμεί με ημιτελή δουλειά, καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα καθίσει δίπλα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μέσω του δέκατου Οίκου της εξουσίας, της καριέρας και της κληρονομιάς. Ένας συγκεκριμένος τίτλος που κράτησες για αρκετό καιρό αλλάζει και καλείσαι να τον αντιμετωπίσεις.

Ταύρος

Η φιλοσοφία σου μεταμορφώνεται, οπότε δεν χρειάζεται να προσκολληθείς σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, Ταύρε. Ο ανάδρομος Ερμής θα ξεκινήσει ενώ θα έρχεται σε επαφή με τον ουράνιο κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, μέσω του εκτεταμένου ένατου Οίκου της σοφίας, των συστημάτων πεποιθήσεων και των εγκόσμιων αναζητήσεων. Βλέπεις τα πράγματα με έναν εντελώς νέο τρόπο και πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές.

Δίδυμοι

Η μεταμόρφωση που αναζητάς ξεκινά από εσένα, Δίδυμε. Εκτός από το γεγονός ότι ο Ερμής είναι ο ουράνιος κυβερνήτης σου, το ανάδρομο ταξίδι του δίπλα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει την εστίαση στη σκιώδη πλευρά των ενώσεων σου, είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές. Θα μπορέσεις να διαπιστώσεις τι σε εμποδίζει και τι πρέπει να αλλάξεις.

Είσαι Καρκίνος; Δες πώς τα πας ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

Καρκίνος

Αν ήσουν έτοιμη να κλείσεις μια συμφωνία, είναι πολύ πιθανό να ρίξεις μια δεύτερη ματιά στην κατάσταση, Καρκίνε. Για παράδειγμα, με τον Ερμή σε ανάδρομη σύνοδο με την Αφροδίτη - μαζί με τον Πλούτωνα - στον Αιγόκερω, μέσω των δεσμευμένων σχέσεών στον έβδομο Οίκο σου, η δομή μιας σημαντικής συνεργασίας μεταμορφώνεται.

Λέων

Έχεις ξεκινήσει να οργανώνεσαι για το 2023; Είτε πρόκειται για τις συνήθειες της υγείας σου είτε για τις καθημερινές σου τελετουργίες, η ανάδρομη σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνει έμφαση στη βάση της ρουτίνας σου, καθώς και στα πιο σκοτεινά χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν ενδεχομένως να απειλήσουν το υψηλότερο καλό σου.

Παρθένος

Καταπνίγεις συνειδητά την ερωτική σου ζωή, τις δημιουργικές σκέψεις και τη μοναδική σου έκφραση, Παρθένε; Με τον Ερμή ανάδρομο, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να δίνουν έμφαση στον γεμάτο διασκέδαση πέμπτο Οίκο της αγάπης, του πάθους, της ευχαρίστησης και της ατομικότητας, ενθαρρύνεσαι να σκεφτείς τα εμπόδια και τις σημαντικές ανακαλύψεις σου.