Άσχετα με τα ζώδια, αυτός είναι ο αστρολογικός συνδυασμός που μπορεί να δημιουργήσει την πιο βαθιά συναισθηματική σύνδεση

02.01.2023
Άσχετα με τα ζώδια, αυτός είναι ο αστρολογικός συνδυασμός που μπορεί να δημιουργήσει την πιο βαθιά συναισθηματική σύνδεση
Στην αστρολογία υπάρχουν όψεις συναστρίας που είναι αρκετά ισχυρές για να σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένη σε μια σχέση ενώ άλλες μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις ψυχρότητα και εγκατάλειψη από τον σύντροφο σου. Ιδιαίτερα οι διελεύσεις της Σελήνης μπορεί να είναι η σπίθα που κρατά τη φωτιά για τη συναστρία των σχέσεων.

Η Σελήνη είναι ένα σημαντικό ουράνιο σώμα γιατί το ζώδιο της Σελήνης είναι συνδεδεμένο με τη συναισθηματική σου ευημερία. Η σημασία του να έχεις κάποιον που σε καταλαβαίνει μέχρι τον βαθύτερο πυρήνα σου είναι απαραίτητη για να ευδοκιμήσει η αγάπη, μια σύνδεση που γίνεται εφικτή όταν δύο άτομα μοιράζονται το ίδιο ζώδιο της Σελήνης.

Η συναστρία της Σελήνης είναι πανίσχυρη, επειδή και τα δύο μέρη έχουν ταιριαστά εργαλεία συναισθηματικής νοημοσύνης.

Αυτή τη σύνδεση έχουν δύο άτομα που έχουν τη Σελήνη τους στο ίδιο ζώδιο (για παράδειγμα, δύο άτομα με Σελήνη στον Ταύρο έχουν αυτή τη σύνδεση).

Επειδή η Σελήνη είναι στο ίδιο ζώδιο μοιράζονται παρόμοιες ιδεολογίες και κίνητρα. Η εύρεση ενός κοινού εδάφους στη σχέση είναι διαχειρίσιμη με αυτήν την τοποθέτηση λόγω της εξοικείωσης.

Ωροσκόπος, Ήλιος και Σελήνη: Σε ποια ζώδια τα έχεις και ποια η σημασία τους

Μπορεί να δημιουργήσει την αίσθηση μιας ονειρικής όψης συναστρίας λόγω της αμοιβαίας κατανόησης και της ευκολίας που υπάρχει στην επικοινωνία στη σχέση. Και οι δύο πλευρές αισθάνονται άνετα στη σχέση.

Και τα δύο μέρη αισθάνονται ασφάλεια το ένα γύρω από το άλλο επειδή μπορούν να μοιραστούν ελεύθερα τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Η απόκρυψη του ιδιωτικού τους εαυτού δεν είναι μια επιλογή γιατί το κάθε άτομο έχει επίγνωση μιας και μοιράζονται επίσης τους ίδιους φόβους.

Είναι μια σχέση που καθοδηγείται από τη διαφάνεια, την εμπιστοσύνη και την προθυμία να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Με αυτή τη συναστρική όψη, η δέσμευση έρχεται αβίαστα και για τους δύο ανθρώπους. Ο γάμος ή η επίδειξη πίστης του ενός στον άλλο έχει νόημα, παρόμοια με τη σύνοδο Ήλιου και Σελήνης.

Το να βρίσκεσαι με κάποιον με τον οποίο μοιράζεσαι το ζώδιο της Σελήνης, αναδεικνύει πτυχές του εαυτού σου που διαφορετικά μπορεί να είχες αγνοήσει ή παραμελήσει. Ωστόσο, μέσα από τη σχέση, καταλήγεις να μάθεις πώς να είσαι πιο παρούσα για τον εαυτό σου και τον σύντροφό σου επίσης. Έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις πώς να δείξεις την αγάπη που χρειάζεται ο σύντροφός σου και το αντίστροφο.

Αυτή η όψη επιτρέπει μια νέα μέθοδο ανάπτυξης και συνολικής μάθησης. Η Σελήνη στο ίδιο ζώδιο βοηθάει να εξελιχθούν συναισθηματικά οι σύντροφοι στις πιο αυθεντικές εκδοχές τους. Τίποτα δεν είναι κρυφό και όλα είναι εκτεθειμένα όταν εμφανίζονται οι πιο ευάλωτοι πλανήτες μας.

Η ύπαρξη αυτής της συναστρίας θα συνοδεύει περιόδους μεταμόρφωσης και ανάγκης για εξέλιξη. Η Σελήνη αποκτά μεγάλη επίγνωση της συναισθηματικής ισορροπίας και θα κάνει ότι χρειάζεται για να τη διατηρήσει μόλις η σχέση φτάσει σε ένα σημείο ηρεμίας και ισορροπίας.

Τα ζευγάρια θα πρέπει να περιμένουν ένα νέο επίπεδο συναισθηματικού βάθους με αυτή την όψη. Η εξέλιξη της σχέσης είναι εύκολη αφού και τα δύο μέρη έχουν παρόμοιους στόχους και δεν έχουν πρόβλημα να πιέσουν το ένα το άλλο για να φτάσουν εκεί που θέλουν.

Εφόσον οι σύντροφοι σέβονται ο ένας τον άλλον και κατανοούν την ανάγκη για ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, η σχέση μπορεί να γίνει πιο διαχειρίσιμη και ευχάριστη με την πάροδο του χρόνου.