Ψυχρή Πανσέληνος Δεκεμβρίου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

07.12.2022
Ψυχρή Πανσέληνος Δεκεμβρίου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Η εποχή του Τοξότη είναι γεμάτη περιπέτειες από τη στιγμή που ξεκίνησε. Αλλά με την πανσέληνο που θα εμφανιστεί στις 8 Δεκεμβρίου, είναι και μια ευκαιρία να μοιραστείς τις προσωπικές σου απόψεις με άλλους, τις οποίες μέχρι τώρα κρατούσες για τον εαυτό σου. Ωστόσο αν ανήκεις σε ένα από τα 3 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο του Δεκεμβρίου, μπορείς να αποφύγεις λίγο το χάος την ώρα που θα επιχειρήσεις να ανταλλάξεις λόγια με τους άλλους.

Φέτος, η Ψυχρή Πανσέληνος θα κοσμήσει τον νυχτερινό ουρανό στις 8 Δεκεμβρίου. Καθώς θα βρεθεί σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη, αυτό το φεγγάρι υπόσχεται να τονίσει τις δυσκολίες σχετικά με την ανταλλαγή και τη λήψη ακριβών πληροφοριών, ειδικά τη στιγμή που λαμβάνει χώρα στο μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων. Δεδομένου ότι ο Δίδυμος είναι ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, αυτή η πανσέληνος είναι βέβαιο ότι θα κάνει τους πάντες να μιλήσουν, αλλά οι λέξεις και οι πληροφορίες που επιλέγεις να μοιραστείς είναι ζωτικής σημασίας. Κινεί επίσης την περιέργεια όλων και τονίζει την επιθυμία να αποκαλύψεις πληροφορίες που δεν έχεις ακόμη αποκτήσει, με βάση το σημείο όπου ο Δίδυμος πέφτει στον αστρολογικό χάρτη σου.

Παρακάτω είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την Ψυχρή Πανσέληνο του 2022:

Καρκίνος

Γίνε περίεργη, Καρκίνε, ιδιαίτερα για τις τρέχουσες συνήθειές σου πίσω από κλειστές πόρτες. Ο χρόνος που βρίσκεσαι μόνη σου είναι μια ευκαιρία για εσένα να ψάξεις βαθιά στην ψυχή σου. Σκέψου πώς μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ενδοσκοπικές στιγμές σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να γράψεις ημερολόγιο και να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει. Έχεις πολύ περισσότερη πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες από ότι φαντάζεσαι.

Σκορπιός

Τείνεις να είσαι το άτομο στο οποίο έρχονται οι άλλοι για πολύτιμες γνώσεις, Σκορπιέ. Αν και το να βοηθάς άλλους με τα διλήμματά τους, προσφέρει πνευματική διέγερση, είναι σημαντικό να μην αισθάνεσαι ότι σε εκμεταλλεύονται. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να καθορίσεις τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να θέσεις υγιή όρια όταν πρόκειται για συνομιλίες με άλλους.

Αιγόκερως

Κάλμαρε λίγο, Αιγόκερε. Μπορεί να αισθάνεσαι αβέβαιη όταν πρόκειται για την πορεία σου προς τα εμπρός, αλλά είσαι εφοδιασμένη με τις απαραίτητες πληροφορίες για να φτάσεις εκεί που θέλεις όταν έρθει η ώρα. Απλά να προσέχεις την ψυχική εξάντληση καθώς είναι αδύνατο να είσαι παραγωγική όταν τρέχεις με λίγα καύσιμα.