Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

02.12.2022
Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Αυτή η εποχή του χρόνου είναι πάντα συναισθηματική και ενδοσκοπική και για τους περισσότερους, μια ευκαιρία να αναπληρώσουν τα κενά τους. Σχεδιάζουμε να περάσουμε χρόνο με στενά αγαπημένα μας πρόσωπα και η επιδίωξη είναι να μην ανησυχούμε τόσο πολύ για την έναρξη νέων projects ή την παραγωγή σημαντικών αποτελεσμάτων στη δουλειά μας. Οι γιορτές αφορούν την επανασύνδεση με ότι έχει σημασία για εμάς και την ονειροπόληση για όλα όσα θέλουμε να πετύχουμε το 2023. Εν τω μεταξύ, ας ανησυχήσουμε για τις αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς αργότερα, σωστά; Με βάση αυτά, ο Δεκέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας για τα 4 παρακάτω ζώδια που ανάμεσα σε άλλα θα περάσουν και ονειρεμένες γιορτές.

Παρθένος

Ο ενθουσιασμός της εορταστικής περιόδου θα αρχίσει πραγματικά να ξεκινάει κατά τη διάρκεια της εποχής του Αιγόκερω. Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι τη θετική αλλαγή μόλις ο Ερμής -ο κυρίαρχος πλανήτης σου- μπει στον Αιγόκερω στις 6 Δεκεμβρίου, ενεργοποιώντας τον πέμπτο Οίκο της διασκέδασης, του ρομαντισμού και της ευχαρίστησης. Αυτό θα σε βάλει στο σωστό πνευματικό πλαίσιο για να απολαύσεις τις γιορτές και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να αγκαλιάσει πλήρως τα διασκεδαστικά vibes αυτής της εποχής του χρόνου.

Τοξότης

Γεννήθηκες σε περίοδο γιορτών Τοξότη. Αυτό σημαίνει ότι έχεις την τάση να ενθουσιάζεσαι όταν κρέμονται φωτάκια στα μπαλκόνια και χριστουγεννιάτικες ταινίες παίζονται σε επανάληψη. Ο ήλιος βρίσκεται στον Τοξότη για το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου των γιορτών, κάτι που είναι ένας λόγος που αυτή η εποχή του χρόνου χαρακτηρίζεται από περιπέτειες και χαζομαρούλες. Σε τελική ανάλυση, κυβερνήτης σου είναι ο Δίας - ο πλανήτης της υπερβολής και της ευχαρίστησης - που σημαίνει ότι ο τρόπος ζωής σου είναι μια έμπνευση για όλους.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος θα είναι δύσκολος μήνας

Ιχθείς

Η εποχή των Ιχθύων είναι πολύ μακριά, αλλά οι φετινές διακοπές είναι πολύ ξεχωριστές για εσένα, Ιχθύ. Άλλωστε, ο ανάδρομος Δίας τελείωσε στις 23 Νοεμβρίου και αυτό θα μπορούσε να σε αφήσει με μια όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση αποκάλυψη. Αντί να κρατάς low profile για να κάνεις τους άλλους να αισθάνονται λιγότερη ανασφάλεια, συνειδητοποίησε ότι αν αποδεχθείς πλήρως τον εαυτό σου, θα προσελκύσεις ανθρώπους που είναι έτοιμοι να σε αγαπήσουν και να σε εκτιμήσουν χωρίς φθόνο.