Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος θα είναι δύσκολος μήνας

01.12.2022
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος θα είναι δύσκολος μήνας
Ο Δεκέμβριος είναι ο πιο γιορτινός μήνας. Τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν παντού, οι συσκευασίες των δώρων και η μουσική των γιορτών, είναι πλέον μέρος της πραγματικότητας όλων μας μέχρι το νέο έτος. Αν και αυτό είναι συναρπαστικό για κάποιους, για άλλους μπορεί να είναι αγχωτικό. Για τα τρία παρακάτω ζώδια, ο Δεκέμβριος θα είναι δύσκολος μήνας, αφού η αυθόρμητη ενέργεια της εορταστικής περιόδου, έρχεται σε αντίθεση με τις έμφυτες συμπεριφορές τους.

Ταύρος

Ο Δεκέμβριος έχει να κάνει με τον καθορισμό ορίων, Ταύρε, αλλά με τρόπο που τελικά θα σου προσφέρει περισσότερη ελευθερία και περιθώριο ανάπτυξης. Καθώς ο ήλιος συνεχίζει στον όγδοο Οίκο σου αυτόν τον μήνα, θα κληθείς να εξετάσεις τους τρόπους με τους οποίους εμφανίζεσαι στους άλλους. Εάν δεν έχουν καθοριστεί ξεκάθαρα όρια στις στενές σου σχέσεις, αυτή η εποχή είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνεις. Ενώ είσαι κάποια που είναι πάντα πρόθυμη να απλώσει ένα χέρι βοήθειας, τα αγαπημένα σου πρόσωπα που βασίζονται υπερβολικά πάνω σου μπορεί μερικές φορές να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Δεκέμβριο

Καρκίνος

Θα κληθείς να επικεντρωθείς στη δουλειά, τις συνήθειες και τις ρουτίνες σου. Ως ζώδιο που κυβερνά η Σελήνη, είναι σημαντικό να επιτρέπεις πολλές διακυμάνσεις και ελευθερία στην καθημερινή σου ζωή, αλλά είναι επίσης σημαντικό να ακολουθείς κάποιο είδος ελέγχου. Αν και κάθε μέρα δεν θα είναι ίδια, οι μικρότερες τελετουργίες σου είναι αυτές που τελικά σε κάνουν να λειτουργείς όσο καλύτερα μπορείς, οπότε αν χρειαζόταν να ενσωματώσεις περισσότερη πειθαρχία, τώρα είναι η ώρα.

7 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Αιγόκερω

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, Αιγόκερε, καθώς ο ήλιος συνεχίζει στον δωδέκατο οίκο της απομόνωσης και της απόσυρσης. Πριν ξεκινήσει η σεζόν σου, θα ενθαρρυνθείς να κάνεις κάποιες σκέψεις σχετικά με τις συνήθειες και τα τελετουργικά σου. Είσαι κάποια που απολαμβάνει άφθονη ελευθερία και περιπέτεια πίσω από κλειστές πόρτες, οπότε μη διστάσεις να ξεκινήσεις ένα συναρπαστικό ταξίδι, ακόμα κι αν είσαι μόνη σου. Ο προσωπικός σου χρόνος έχει τη δυνατότητα να σε απελευθερώσει, γι' αυτό μη διστάσεις να κάνεις πράγματα μόνη σου για να εξοικειωθείς ξανά με τον εσωτερικό σου εαυτό.