Πέντε πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Αύγουστο - Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιό σου

01.08.2022
Πέντε πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Αύγουστο - Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιό σου
Ένας ανάδρομος πλανήτης τείνει να επηρεάζει τη ζωή μας ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του και την εγγύτητά του με τον ήλιο, στοιχεία τα οποία ποικίλλουν ευρέως. Έτσι, όταν διαβάσεις παρακάτω ότι υπάρχουν πέντε ανάδρομοι πλανήτες τον Αύγουστο του 2022, μην πανικοβληθείς καθώς όλοι είναι εξωτερικοί πλανήτες, κάνοντας τις αλλαγές που προκαλούν πολύ πιο σταδιακές.

Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Αύγουστο του 2022

Με όλους τους πέντε εξωτερικούς πλανήτες - Δία, Κρόνο, Ουρανό, Ποσειδώνα και Πλούτωνα - ανάδρομους τον Αύγουστο του 2022, σίγουρα θα πραγματοποιηθεί κάποια αναθεώρηση στην καθημερινότητα σου, αλλά μην ανησυχείς καθώς έχεις βιώσει την ανάδρομη πορεία καθενός από αυτούς του πλανήτες κάθε χρόνο, επομένως είσαι επαγγελματίας.

Ποιοι είναι οι εξωτερικοί πλανήτες και πώς επηρεάζουν την προσωπικότητα σου

Τι να περιμένεις από τους ανάδρομους πλανήτες του Αυγούστου του 2022

Αν και συνολικά πέντε πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Αύγουστο, θα υπάρχει μόνο ένας πλανήτης που θα σταθεί ανάδρομος κατά τη διάρκεια του μήνα.

Ο Δίας στάθηκε ανάδρομος στον Κριό στις 28 Ιουλίου

Ο Κρόνος τοποθετήθηκε στον Υδροχόο στις 4 Ιουνίου

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς στις 28 Ιουνίου

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω στις 28 Απριλίου

Ο Ουρανός, ωστόσο, θα σταθμεύσει ανάδρομος αυτόν τον μήνα, στις 24 Αυγούστου. Δεδομένου ότι κανένας από αυτούς τους πλανήτες δεν θα σταθμεύει απευθείας κατά τη διάρκεια των επόμενων 31 ημερών, μπορείς να περιμένεις να νιώσεις την ενέργεια αυτών των ανάδρομων πολύ έντονα, ειδικά στους αστρολογικούς Οίκους στον χάρτη σου που περιέχουν αυτά τα ζώδια. Οι ανάδρομοι είναι μια περίοδος κατά την οποία καλείσαι να αναθεωρήσεις τα θέματα του Οίκου όπου διέρχεται εκείνη τη στιγμή ο πλανήτης, αλλά επειδή καθένας από αυτούς τους πλανήτες κινείται αρκετά αργά, μπορεί να μην παρατηρήσεις ακόμα ξαφνικές ή απότομες μετατοπίσεις. Αντίθετα, μπορεί να κληθείς να αναθεωρήσεις σταδιακά ορισμένα από αυτά τα θέματα. Η αλλαγή είναι σίγουρα στον ορίζοντα, αλλά θα βγείς στην άλλη πλευρά με απίστευτη σαφήνεια.

Ποιος πλανήτης αντιστοιχεί σε κάθε μέρα της εβδομάδας και τι σημαίνει αυτό

Ανάδρομος Ουρανός (24 Αυγούστου-23 Ιανουαρίου)

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με αναταραχές, ανακινήσεις και εξέγερση - αλλά στο σταθερό ζώδιο της γης, τον Ταύρο, οι αλλαγές που πιθανότατα έχεις δει ήταν αργές και σκόπιμες. Ταξιδεύοντας σε αυτό το ζώδιο από τις 15 Μαΐου του 2018, υπήρξε μια συλλογική αλλαγή όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο δημιουργείς ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου και ο επερχόμενος ανάδρομος είναι βέβαιο ότι θα σε παρακινήσει να αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις τις αλλαγές που έχεις δει.

Δεδομένου ότι ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο, έχουμε δει συλλογικά μια αύξηση των αγαθών καθώς και του κόστους ζωής ενώ οι τιμές του φυσικού αερίου ξαφνικά εκτοξεύονται στα ύψη. Δεδομένου ότι ο Ταύρος συνήθως κυβερνά τα χρήματα και τους πόρους, ο Ουρανός έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο καθιερώνουμε όλοι την ασφάλεια στη ζωή μας. Καθώς ξεκινά η ανάδρομη πορεία, θα μας ωθήσει να σκεφτούμε πώς έχουμε προσαρμοστεί σε ορισμένες από αυτές τις αλλαγές.

Με τον Ουρανό στον Ταύρο, σου ζητήθηκε να αντισταθείς σθεναρά στις αλλαγές που έχει επιφέρει ο Ουρανός, αλλά όταν ο Ουρανός επιστρέψει στην ευθεία πορεία, θα είσαι διατεθειμένη να αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις ορισμένες από τις αλλαγές που έχουν γίνει από την τελευταία ανάδρομη πορεία του Ουρανού, που πραγματοποιήθηκε από τον Αύγουστο του 2021 έως τον Ιανουάριο του 2022. Θα είναι χρήσιμο να ελέγξεις και να δεις πού πέφτει ο Ταύρος στον δικό σου γενέθλιο χάρτη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, για να κατανοήσεις πλήρως πού καλείσαι να αποδεχθείς την αναστάτωση που αντιμετώπισες σε αυτόν τον τομέα της δικής σου ζωής.