Τα 4 ζώδια που δεν διαπραγματεύονται την ανεξαρτησία τους

31.07.2022
Τα 4 ζώδια που δεν διαπραγματεύονται την ανεξαρτησία τους
Oι άνθρωποι είναι εξαιρετικά κοινωνικά πλάσματα και αυτό είναι υπέροχο αλλά το να σεβόμαστε την αίσθηση της προσωπικής ελευθερίας και κυριαρχίας είναι επίσης πολύ καλό. Σε έναν κόσμο όπου τίποτα δεν είναι σταθερό ή εγγυημένο, το να βασίζεσαι στις δυνάμεις σου και να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου είναι απαραίτητο, ακόμα κι αν βασίζεσαι στη δυναμική της σχέσης σου με τους άλλους. Ωστόσο, για τα παρακάτω 4 πιο ανεξάρτητα ζώδια, η αυτονομία είναι ακόμα πιο σημαντική.

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο τολμηρός και θρασύς Κριός είναι γεννημένος για την ηγεσία. Αυτά τα ξεροκέφαλα ζώδια της φωτιάς που αγαπούν να ακολουθούν τις παρορμήσεις τους και είναι υπεύθυνα για τη μοίρα τους, δεν θέλουν να τους κυριεύει κανένας άλλος. Εκτός από το ότι είναι ένα από τα πρωταρχικά ζώδια που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, οι Κριοί κυβερνώνται επίσης από τον ατρόμητο και ζωηρό πλανήτη Άρη, ο οποίος τους εμποτίζει με το πνεύμα που θυμίζει πολεμιστή και την ισχυρή εσωτερική τους ορμή.

Θέλεις να σε ερωτευτεί; Αυτό το χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου πρέπει να επιστρατεύσεις

Τοξότης

Ίσως δεν υπάρχει ζώδιο πιο ανεξάρτητο και απελευθερωμένο από το ελεύθερο πνεύμα του Τοξότη. Ως λάτρεις του δια βίου ενθουσιασμού και οπαδοί της περιπέτειας, αυτά τα χαρούμενα ζώδια της φωτιάς απαιτούν πολλή ελευθερία για να ευδοκιμήσουν. Οι Τοξότες αμφισβητούν συνεχώς τις δικές τους πεποιθήσεις και τις πεποιθήσεις των άλλων, διευρύνουν τους ορίζοντές τους και εισχωρούν άφοβα σε νέες περιοχές - έτσι αρνούνται να καθηλωθούν ή να συγκρατηθούν από οτιδήποτε βάζει εμπόδιο στις άγριες πλευρές τους.

Αιγόκερως

Λένε ότι αν θέλεις κάτι να γίνει σωστά, τότε ίσως χρειαστεί να το κάνεις μόνη σου - και κανείς δεν συμφωνεί με αυτό το συναίσθημα περισσότερο από έναν ανεξάρτητο Αιγόκερω. Αυτά τα εργατικά και πραγματιστικά ζώδια της γης υπερηφανεύονται που είναι αυτάρκη, καθιστώντας την ανεξαρτησία τους εξαιρετικά σημαντική για αυτά. Δεν τους αρέσει να βασίζονται πάρα πολύ σε άλλους ανθρώπους και θέλουν να μπορούν να στέκονται στα πόδια τους ανά πάσα στιγμή.

Οι λέξεις που τερματίζουν κάθε καυγά

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που σχετίζεται με τις φιλίες και την κοινότητα, επομένως έχει μια φυσική κατανόηση της σημασίας της συνεργασίας και της συμμετοχής στην ομάδα. Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει το άγριο ανεξάρτητο χαρακτήρα του, καθώς ο Υδροχόος είναι επίσης ο ελεύθερος σκεπτόμενος επαναστάτης του ζωδιακού κύκλου. Κυβερνούμενος από τον καινοτόμο πλανήτη Ουρανό που παραβιάζει τους κανόνες, ο Υδροχόος δεν θέλει να ακολουθήσει τα βήματα κανενός άλλου ή να παραμείνει σε παραδόσεις από το παρελθόν.