Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από το Μαύρο Φεγγάρι του Απριλίου

01.05.2022
Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από το Μαύρο Φεγγάρι του Απριλίου
Εάν ταξιδεύεις στη χώρα των ονείρων μετά από τη σπάνια σύνοδο Ποσειδώνα-Δία, η ένταση της εποχής των εκλείψεων μπορεί να σε ξυπνήσει. Η ηλιακή έκλειψη νέας σελήνης του Απριλίου, η οποία είναι επίσης μια μαύρη σελήνη, φτάνει στις 30 Απριλίου. Θα εισαγάγει ολοκαίνουργιες αλλαγές στους τομείς των οικονομικών και της αυτοεκτίμησής μας καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται στον ισχυρό Ταύρο. Οι εκλείψεις είναι γνωστές ότι ταρακουνούν τα θεμέλιά μας, αλλά ενώ οι εκλειπτικές μετατοπίσεις μπορεί να φαίνονται ακανόνιστες, εάν ανήκεις σε ένα από τα 4 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την ηλιακή έκλειψη της νέας σελήνης του Απριλίου, αυτές οι αλλαγές θα είναι συναρπαστικές και απελευθερωτικές. Για την αντίθετη περίτπωση, δες εδώ: Μαύρο Φεγγάρι: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Δίδυμοι

Αντί να ταρακουνήσει τα πράγματα, αυτή η νέα σελήνη σου υπενθυμίζει να πας τα πράγματα αργά, Δίδυμε. Απομακρύνσου από τον υλικό κόσμο και συνδέσου με τον εσωτερικό σου εαυτό. Οι μπαταρίες σου έχουν εξαντληθεί, αφήνοντας σε να αισθανθείς εξουθενωμένη. Πριν κρυφτείς στο δωμάτιό σου και κοιμηθείς τις επόμενες μέρες, φρόντισε λίγο τον εαυτό σου, κάνοντας ένα χαλαρωτικό μπάνιο για να διώξεις το άγχος και να τονώσεις την ενέργειά σου.

Γεννήθηκες τον Απρίλιο; Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους είσαι ξεχωριστή

Παρθένος

Το περίεργο μυαλό σου ευδοκιμεί κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης, Παρθένε, οπότε πήγαινε όπου σε οδηγεί η περιέργειά σου. Μπορεί να συναντήσεις προοπτικές που αλλάζουν τη ζωή σου ή νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες αν είσαι ανοιχτή να τις εκμεταλλευτείς. Με τη σωστή στάση, δεν υπάρχει τίποτα στο οποίο δεν μπορείς να πετύχεις. Το πνεύμα σου αναπτύσσεται, λόγω της πίστης σου στον εαυτό σου και στον κόσμο γύρω σου.

Τοξότης

Μπορεί να περνάς τον χρόνο σου στα σύννεφα από τότε που ο Ποσειδώνας και ο πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Δίας, ένωσαν τις δυνάμεις τους, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να κατεβείς στη γη. Αυτή η νέα σελήνη μπορεί να φέρει αλλαγές στη ρουτίνα σου για να σε βοηθήσει να προχωρήσεις αποτελεσματικά προς τους στόχους σου. Βγαίνεις από τη λειτουργία της φαντασίας και παίρνεις τον έλεγχο όλων των μεγάλων projects που έχεις βάλει στο περιθώριο.

6 συμβουλές για να συνυπάρξεις -ομαλά- με έναν Σκορπιό

Ιχθείς

Η έκλειψη του Ηλίου, σου προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεσαι για να κυριαρχήσεις στους στόχους σου, δίνοντάς σου μια παραγωγική νοοτροπία. Διατήρησε ανοιχτό το μυαλό σου καθώς αυτή η νέα σελήνη έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα, τις πολλαπλές εργασίες και την αμφισβήτηση των πάντων.

Έχεις απασχολήσει τον εαυτό σου με τα πάντα εκτός από τις κοινότοπες δραστηριότητες, κυρίως επειδή δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με βαρετές δουλειές.