Τα 3 ζώδια τα οποία δεν θα περάσουν πολύ καλά τον Μάιο

02.05.2022
Τα 3 ζώδια τα οποία δεν θα περάσουν πολύ καλά τον Μάιο
Προετοιμάσου, γιατί πολλά συμβαίνουν αυτόν τον μήνα. Μέχρι να τελειώσει, μπορεί να μην αναγνωρίζεις καν τον εαυτό σου. Εξάλλου, αυτό συμβαίνει εν μέσω της εποχής των εκλείψεων, έτσι κι αλλιώς. Στον Μάιο θα συμβεί ο δεύτερος ανάδρομος Ερμής του 2022, καθιστώντας τον ως ένα μήνα με σκαμπανέβασμα σύγχυσης και έντασης. Εάν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε είναι βέβαιο ότι θα ταρακουνηθείς από αυτό που επιφυλάσσει αυτός ο μήνας.

Λέων

Θεραπεύεις τις πληγές που προκλήθηκαν πολύ πριν. Εάν νιώθεις ότι πιέζεσαι αυτόν τον μήνα, μην είσαι πολύ σκληρή με τον εαυτό σου. Πλησιάζεις στα όρια της αλλαγής και νιώθεις την πίεση να κάνεις τη σωστή κίνηση. Ωστόσο, πολλά όμορφα πράγματα μπορεί να συμβούν υπό πίεση και αν ένας βράχος είναι πρόθυμος να αντέξει την έντονη ζέστη, τελικά θα γίνει διαμάντι. Να ξέρεις ότι ότι σε περιμένει στην άλλη πλευρά θα είναι συμβολικό για όλες τις θυσίες που έκανες.

10 celebrities Λέοντες που αποδεικνύουν ότι το ζώδιο τους είναι ταυτισμένο με την... υπεροχή

Σκορπιός

Αφήνεις αυτό που νομίζεις ότι ήσουν. Αυτόν το μήνα, οι σχέσεις σου επεκτείνονται πέρα από αυτό που ήταν πριν. Ενισχύεις τις συνεργασίες στις οποίες συμμετέχεις και μαθαίνεις πώς να συνεργάζεσαι με άλλους σε βαθύτερο επίπεδο. Ωστόσο, να έχεις υπόψη σου πόση ενέργεια μπορείς να δώσεις, γιατί μπορεί να αισθάνεσαι ότι έχεις πάρα πολλά να αντιμετωπίσεις.

Είσαι Σκορπιός; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

Υδροχόος

Συνειδητοποιείς τι χρειάζεται για να πετύχεις σε αυτόν τον κόσμο. Καθώς αυτός ο μήνας αποκτά ορμή, μπορεί να νιώθεις ότι ενεργοποιούνται όλα τα χειρότερα ένστικτά σου. Καθώς μια ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο του σπιτιού και των ριζών σου, βρίσκεις το θάρρος να κοιτάξεις τις σκιές που συνήθως θα σε ανάγκαζαν να στρέψεις αλλού τα μάτια σου. Αντί να αποφεύγεις τα λιγότερο από ιδανικά μέρη, ανακαλύπτεις τον τρόπο με τον οποίο οι ατέλειές σου σε έχουν κάνει ακόμα πιο ισχυρή.