Μαύρο Φεγγάρι: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

29.04.2022
Μαύρο Φεγγάρι: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Προσπάθησε να κάνεις ανατροπές καθώς η ηλιακή έκλειψη της 30ης Απριλίου που συμπίπτει με τη νέα σελήνη πρόκειται να ταρακουνήσει το σκάφος και να προκαλέσει δραστικές αλλαγές στη ζωή μας. Η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον ξεροκέφαλο Ταύρο, ονομάζεται επίσης Μαύρο Φεγγάρι και θα φέρει αλλαγές σε θέματα που αφορούν στα χρήματα, την αγάπη και τις προσωπικές αξίες. Για εκείνα τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη στον Ταύρο, αυτές οι ενεργειακές αλλαγές μπορεί να φανούν ιδιαίτερα έντονες, αλλά το να ξέρεις πώς να δουλέψεις με αυτούς τους μετασχηματισμούς μπορεί να σε βοηθήσει να πλησιάσεις σε ευθυγράμμιση με το πεπρωμένο σου.

Ταύρος

Ταυρίνα, έρχονται μαζικές αλλαγές σε τομείς ταυτότητας και εικόνας. Συναρπαστικά νέα ξεκινήματα βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά πρέπει να είσαι πρόθυμη να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου και να πειραματιστείς με χόμπι και νέες δεξιότητες.

Αυτό το διπλό φαινόμενο χρησιμεύει ως το συμπαντικό πάρτι σου! Ήρθε η ώρα να αποκαλύψεις ένα νέο έργο, μια δημιουργική προσπάθεια για την οποία εργάζεσαι ή μια νέα εμφάνιση που δοκιμάζεις. Τα εγχειρήματά σου θα αντιμετωπιστούν με χειροκρότημα και αγάπη από την ομάδα σου.

Γεννήθηκες τον Απρίλιο; Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους είσαι ξεχωριστή

Λέων

Τα πράγματα ανατρέπονται στον εργασιακό χώρο, Λιονταρίνα. Οι νέες αλλαγές στη δουλειά μπορεί να σου προσφέρουν ευκαιρίες, αλλά πρόσεξε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Να είσαι προσεκτική με την εξουθένωση και να θυμάσαι να κάνεις διαλείμματα όταν χρειάζεται. Η δουλειά θα είναι εξαιρετικά ασταθής τις επόμενες μέρες, πράγμα που σημαίνει ότι οι ευθύνες σου αλλάζουν και εξελίσσονται. Πήγαινε με το ρεύμα!

6 συμβουλές για να συνυπάρξεις -ομαλά- με έναν Σκορπιό

Σκορπιός

Γίνεσαι έντονη στις σχέσεις σου αυτή τη στιγμή, Σκορπιέ. Ενεργειακές αλλαγές στον στενό σου κύκλο μπορεί να σε επηρεάσουν, επομένως είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής με τους άλλους και να δημιουργείς όρια.

Το να είσαι διπλωματική είναι δύσκολο μερικές φορές — ειδικά όταν τα ζητήματα είναι πολύ κοντά στο να επιλυθούν. Ωστόσο, μαθαίνεις να βρίσκεις μια ισορροπία που λειτουργεί, στην οποία ακούς προσεκτικά με ανοιχτή καρδιά και μυαλό για τα θέματα που σε απασχολούν, προκειμένου να αποκτήσεις μια σαφή και διορατική προοπτική για την κατάσταση που αντιμετωπίζεις.

Υδροχόος

Αυτή η νέα σελήνη μπορεί να είναι προσωπική, Υδροχόε, καθώς χτυπάει το σπίτι των ριζών και της οικογένειάς σου. Ως σταθερό ζώδιο, μπορεί να δυσκολευτείς να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα της νοσταλγίας, αλλά θυμήσου να μείνεις παρούσα.

Η ζωή στο σπίτι σου μπορεί να φαίνεται κάπως εκτός ισορροπίας αυτή τη στιγμή, κάτι που σε κάνει να λαχταράς την άνεση. Άφησε αυτές τις αλλαγές να πραγματοποιηθούν για να αποκαταστήσεις μια καλύτερη δομή στην προσωπική σου ζωή.