Τα 4 ζώδια που τη βγάζουν πάντα καθαρή ότι λάθος και αν κάνουν

22.05.2021
Τα 4 ζώδια που τη βγάζουν πάντα καθαρή ότι λάθος και αν κάνουν
Το να τη βγάλεις καθαρή ενώ είσαι ένοχος για κάτι, χρειάζεται επιδεξιότητα και τύχη. Η αστρολογία υποστηρίζει ότι ένας από τους παράγοντες είναι και το ζώδιο. Διάβασε παρακάτω για τα 4 ζώδια που τη βγάζουν καθαρή οτιδήποτε (σχεδόν) και αν κάνουν.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να ξεφύγει ακόμα και από ένα έγκλημα!

Το θέμα για τον Τοξότη είναι ότι είναι τόσο τολμηρός και αδιάφορος. Είναι ένα θανατηφόρο μείγμα, ειδικά όταν πρόκειται για το πώς αντιμετωπίζει τους ανθρώπους. Δεν τον νοιάζει η αντίδρασή τους για αυτόν, οπότε ξεφουρνίζει προσβολές που μπορούν να βλάψουν ένα άτομο για μια ζωή.

Κώστας Μπακογιάννης: Το extreme δώρο που έκανε στον εαυτό του και η συγκινητική εξήγηση

Δίδυμοι

Ο Donald Trump είναι Δίδυμος. Να συνεχίσουμε; Και αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι είναι επίσης πολύ συμβατός με τα χαρακτηριστικά του Δίδυμου.

Αυτό το ζώδιο συναρπάζεται με ότι το βοηθάει για να τη βγάλει καθαρή, οποιοδήποτε και αν είναι το μέγεθος της απάτης του.

Κανείς δεν έχει χειρότερη σχέση με την ευθύνη όσο ο Δίδυμος. Το μόνο που χρειάζεται είναι πίστη στο επιχείρημά του. Εάν πιστεύει ότι είναι αθώος, δεν έχει σημασία τι σκέφτεται ή αποδεικνύει κάποιος άλλος.

Κριός

Ένα άλλο από τα ζώδια της φωτιάς στη λίστα.

Έξυπνος και με αντίληψη ο Κριός, έχει κάθε πρόθεση να ξεφύγει με ότι άσχημο σχέδιο και αν έχει στο μυαλό του. Αν και η ανυπομονησία του μπορεί να είναι το αδύνατο σημείο του, είναι ακόμα σε θέση να πείσει τους άλλους για την αθωότητα και τις καλές του προθέσεις.

Αυτά είναι τα κομμάτια τροφών που δεν πρέπει ποτέ να φας

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ανίκανος να αναλάβει την ευθύνη για τις ενέργειές του και όσο χειρότερες είναι αυτές οι ενέργειες, τόσο περισσότερο ξεφεύγει. Ψεύδεται στο σύντροφο του και θέτει σε κίνδυνο τη σχέση του. Απλώς δεν νοιάζεται.

Ραγίζει καρδιές και καταστρέφει ζωές, απογοητεύει τους ανθρώπους που πιστεύουν σε αυτόν και όταν τον τσακώσουν, γίνεται καπνός.