Το αστρολογικό γεγονός που επηρέαζει αυτόν τον καιρό τις σχέσεις και ποια ζώδια αφορά

17.02.2021
Το αστρολογικό γεγονός που επηρέαζει αυτόν τον καιρό τις σχέσεις και ποια ζώδια αφορά
Toν προηγούμενο μήνα η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, πέρασε από τον σοβαρό Αιγόκερω, αλλά από την 1η Φεβρουαρίου, μετακινήθηκε στον κοινωνικό, ευάερο Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου. Οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Υδροχόος επωφελούνται περισσότερο από αυτά τα καλά vibes, ενώ ο Ταύρος, ο Λέων και ο Σκορπιός ζούνε μερικές δραματικές καταστάσεις.

Ο Υδροχόος, συνήθως, δεν θέλει να παίρνει τα πράγματα πολύ σοβαρά, επομένως δεν είναι ο πιο κατάλληλος χρόνος για ξεκίνημα σοβαρών σχέσεων, ειδικά επειδή είναι, επίσης, ανάδρομος ο Ερμής. Το να δοκιμάζεις κάτι (ή κάποιον) νέο και σέξι είναι πάντα μια πρόκληση, αλλά με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι επιπλέον, πολύ συναρπαστικό!

Για να δούμε παρακάτω τι σημαίνει όλο αυτό για το κάθε ζώδιο, σύμφωνα με την Jake Register του Cosmopolitan.

Κριός

Αισθάνεσαι αρκετά δημοφιλής! Κυριολεκτικά, έχεις κατακλυσθεί από followers, φτιάχνεις συνεχώς ομάδες στα social media σου και δημιουργείς νέους φίλους αριστερά και δεξιά!

Ταύρος

Δεν θα μπορούσες να ζητήσεις καλύτερο αστρο-καιρό όσον αφορά τη βελτίωση της σχέσης σου! Η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι ιδανική για να προσδιορίσεις τη σχέση σου , είτε για πρόταση είτε για διάλυση, ότι θέλεις / πρέπει να κάνεις. Ξεκίνησε να σχεδιάζεις τώρα, αλλά περίμενε έως ότου ο ανάδρομος Ερμής λήξει στις 20 Φεβρουαρίου, για να κάνεις αυτές τις σημαντικές αλλαγές.

Δίδυμοι

Η ερωτική σου ζωή είναι μια περιπέτεια, Διδυμάκι. Τις επόμενες εβδομάδες θέλεις να εξερευνήσεις, να παίξεις και να βρεις όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους για να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, είτε είσαι με σύντροφο είτε είσαι σόλο.

Καρκίνος

Η δέσμευση είναι πάντα μεγάλη υπόθεση για εσένα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα μεγάλη υπόθεση. Θέλεις σχέσεις και φιλίες που θα διαρκέσουν. Με ποιον έχεις ιστορία στη ζωή σου; Με ποιον θέλεις να δημιουργήσεις μελλοντικές αναμνήσεις; Δώσε μια απάντηση μόλις ολοκληρωθεί ο ανάδρομος Ερμής.

Λέων

Η Αφροδίτη στο Υδροχόο ενεργοποιεί τη ζώνη σχέσεων του χάρτη σου, οπότε οι επόμενες εβδομάδες είναι σημαντικές για τη σχέση σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για την αναβάθμιση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης, αλλά μην ασχοληθείς με την ερώτηση ακόμα.

Παρθένος

Απολαμβάνεις να μιλάς με τους συναδέλφους σου αυτή τη στιγμή, Παρθένε. Όπου και αν εργάζεσαι, πραγματικά διασκεδάζεις στη δουλειά. Εκεί θα βρεις και τον επόμενο αγαπημένο σου.

Ζυγός

H Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι η καλύτερη μετάβαση της χρονιάς για εσένα, Ζυγέ! Ο πέμπτος Οίκος του χάρτη σου, ο οποίος διέπει το ρομαντισμό, το σεξ και τη διασκέδαση, ενεργοποιείται από τον πλανήτη της αγάπης για τις επόμενες εβδομάδες.

Σκορπιός

Χρειάζεται προσοχή, επειδή η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε κάνει ακόμα πιο εσωστρεφή από το συνηθισμένο. Θα πρέπει να πατήσεις «παύση» και να επανέλθεις σε επαφή με τις ρίζες σου για τις επόμενες εβδομάδες, Σκορπιέ.

Τοξότης

Απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις σου εκτός και αν θέλεις το τηλέφωνό σου να συνεχίζει να χτυπάει συνέχεια, Τοξοτίνα! Η Αφροδίτη στον Υδροχόο βοηθάει τις νέες συνδέσεις, οπότε τσέκαρε τα νέα αιτήματα φιλίας και τους νέους followers.

Αιγόκερως

Σίγουρα, η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και της ευχαρίστησης, αλλά είναι επίσης ο πλανήτης του χρήματος! Η Αφροδίτη στον Υδροχόο επιφυλάσσει εκπλήξεις, καθώς ενεργοποιεί την οικονομική ζώνη του χάρτη σου.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου είναι η καλύτερη, καλύτερη, καλύτερη διέλευση για την ερωτική σου ζωή! Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, βασικά γίνεσαι Αφροδίτη. Ξέρεις, η θεά της αγάπης και της ομορφιάς..

Ιχθείς

Τώρα που η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο (μαζί με τον Ήλιο, τον Δία, τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε), φωτίζεται ο δωδέκατος οίκος του χάρτη σου, που διέπει το τέλος των κύκλων. Κανόνισε.