Με ποια ζώδια μπορείς να κάνεις πραγματικές και αφοσιωμένες φιλίες (Μέρος Β’)

27.11.2020
Με ποια ζώδια μπορείς να κάνεις πραγματικές και αφοσιωμένες φιλίες (Μέρος Β’)
Δεν είναι αστείο πώς όταν σκεφτόμαστε τη συμβατότητα με τα ζώδια, συνήθως αναφερόμαστε σε αισθηματικές σχέσεις; Ωστόσο, όταν αυτές οι σχέσεις αποτύχουν, είναι οι φίλοι μας που αναζητούμε για υποστήριξη. Ίσως ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στη ζωδιακή συμβατότητα της φιλίας και να δείξουμε κάποια αγάπη στις αληθινές αδελφές ψυχές μας που βάζουν τα κομμάτια μας στη θέση τους όταν άλλα ζώδια σπαράζουν την καρδιά μας. Έχουμε ήδη μιλήσει για τα ιδανικά "έτερα ήμισυ" των έξι πρώτων εκπροσώπων του ζωδιακού, τώρα ας δούμε τα υπόλοιπα έξι ζώδια:

Ζυγός

Καθώς συμβολίζονται από τη ζυγαριά, οι Ζυγοί χρειάζονται ισορροπία και δεν είναι για δραματικές φιλίες. Τους αρέσει να αρέσουν. Κυβερνήτης τους είναι η Αφροδίτη και οι Ζυγοί είναι μεγάλοι επικοινωνιακοί δεξιοτέχνες και οι φίλοι τους συχνά στηρίζονται σε αυτούς για διαμεσολάβηση σε περιόδους συγκρούσεων.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Ζυγό: Οι Δίδυμοι και ο Υδροχόος είναι κοινά ντουέτα φιλίας. Ο Κριός μπορεί επίσης να είναι ένας καλός συνδυασμός, δεδομένου ότι και οι δύο διαθέτουν αυτά που στερούνται ο ένας και ο άλλος.

Διάβασε και αυτό: Πες μου ποια μέρα γεννήθηκες να σου πω τι σημαίνει

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει ισχυρή παρουσία στις ομάδες φίλων του. Είναι έντονος, παθιασμένος και πιστός, στοιχεία που τον κάνουν έναν ιδανικό φίλο. Από την άλλη, μπορεί να είναι λίγο σκληρός και τείνει να διακόπτει φιλίες που δεν τον εξυπηρετούν.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Σκορπιό: Γήινα ζώδια - Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως - παρέχουν τη σταθερότητα και την υποστήριξη που λαχταρά ο Σκορπιός. Τα ζώδια του νερού, οι Ιχθείς και ο Καρκίνος είναι επίσης καλοί συνδυασμοί για τον Σκορπιό, επειδή όλοι μοιράζονται την ίδια ισχυρή διαίσθηση και το συναισθηματικό βάθος.

Τοξότης

Ο Τοξότης χρειάζεται φίλους που μπορεί να τους τηλεφωνήσει την τελευταία στιγμή και θα αφήσουν τα πάντα για μια περιπέτεια, χωρίς να του θέτουν ερωτήσεις.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Τοξότη: Τα συνάδελφα ζώδια της φωτιάς , ο Λέων και ο Κριός, είναι εκεί για τις διασκεδαστικές στιγμές και πάντα προσπαθούν να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Ο Τοξότης μπορεί να λάβει πολλή υποστήριξη από μια φιλία Υδροχόου, καθώς αυτό το ζώδιο παρακινείται από το μεγαλύτερο καλό του κόσμου.

Αυτό το διάβασες; Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο καλή -ή όχι- είναι η σχέση σου με την υγεία

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν έχει χρόνο για άστατες φιλίες. Είτε κολλάς μαζί του μέχρι το τέλος είτε φεύγεις από την αρχή.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Αιγόκερω: Ο Παρθένος και ο Αιγόκερως έχουν παρόμοια κίνηση και ρεαλιστική προσέγγιση για την επίτευξη των στόχων τους. Ο Καρκίνος είναι ένας φίλος που θα στηρίζει τον Αιγόκερω, κάτι για το οποίο ο Αιγόκερως τρέφει μεγάλο σεβασμό.

Υδροχόος

Ως ο ανθρωπιστής του ζωδιακού κύκλου, ο Υδροχόος πιστεύει στην ειλικρίνεια και την ισότητα. Στα μάτια του, ο καθένας είναι φίλος του και δεν υπάρχει καμία κατάταξη.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Υδροχόο: Ο Υδροχόος θαυμάζει την αισιοδοξία και την ικανότητα του Τοξότη να βγάζει τον εαυτό του έξω από τη ζώνη άνεσης του. Επίσης, ο Κριός παρέχει το είδος της φρέσκιας ενέργειας που χρειάζεται ο Υδροχόος για να βρίσκει κίνητρο. Και, φυσικά, τα συνάδελφα ζώδια του αέρα, ο Ζυγός και οι Δίδυμοι, είναι πάντα εκεί για να μιλήσουν για το τι συμβαίνει στο ταραχώδες μυαλό του Υδροχόου.

Ιχθείς

Καθώς συμβολίζεται από τα ψάρια και τη θάλασσα, ο Ιχθύς είναι γεμάτος συναίσθημα και χρειάζεται φίλους που θα είναι ευγενικοί μαζί του και προσεκτικοί σχετικά με την ευαισθησία του.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τους Ιχθείς: Τα συνάδελφα ζώδια του νερού, ο Καρκίνος και ο Σκορπιός, αναγνωρίζουν διαισθητικά τι βρίσκεται στο μυαλό των Ιχθύων χωρίς καν να τους το πει. Ο Αιγόκερως, επίσης, έχει το είδος της αξιοπιστίας που χρειάζεται ο Ιχθύς.