Ο Άρης γίνεται ανάδρομος σήμερα και θα σε επηρεάσει για 2 μήνες σε ένα πολύ προσωικό τομέα

09.09.2020
Ο Άρης γίνεται ανάδρομος σήμερα και θα σε επηρεάσει για 2 μήνες σε ένα πολύ προσωικό τομέα
Δεν είναι μυστικό ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι γεμάτος αστρολογική δράση με τις διελεύσεις των πλανητών, αλλά αυτό που πολλοί ίσως δεν έχουν συνειδητοποιήσει, είναι ότι θα περιλαμβάνει μια από τις πιο σημαντικές αστρολογικές διελεύσεις του 2020. Βάλε τις ζώνες ασφαλείας σου, επειδή ο Άρης γίνεται ανάδρομος μέσα στον Σεπτέμβριο και θα επηρεάσει τη σεξουαλική σου ζωή. Ο Άρης θα γίνει ανάδρομος μέσα από το έντονο ζώδιο της κυριαρχίας του, τον Κριό, από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 13 Νοεμβρίου. Δες παρακάτω πώς θα μπορούσε να επηρεάσει τη σεξουαλική σου ζωή, ανάλογα με το ζώδιο σου και σύμφωνα με τα όσα γράφει η Valerie Mesa στο Elite Daily:

Κριός

Μην τα παίζεις Κριέ. Τα αποτελέσματα του ανάδρομου Άρη σε επηρεάζουν απλώς περισσότερο από τους άλλους, επειδή συμβαίνει να είναι ο πλανητικός σου κυβερνήτης.

Ταύρος

Ξεκουράσου, Ταύρε. Με τον Άρη να γίνεται ανάδρομος στον αινιγματικό 12ο οίκο των μυστικών και των ασυνείδητων προτύπων σου, θα μπορούσες να αισθάνεσαι πιο αποσυνδεδεμένη από την πραγματικότητα από ότι συνήθως. Η σεξουαλική σου ζωή μπορεί να φαίνεται σουρεαλιστική ή εκτός αυτού του κόσμου.

Δίδυμοι

Το υπερβολικό εγώ δεν είναι πάντα καλό πράγμα, Δίδυμε. Ο Άρης θα γίνει ανάδρομος μέσω του κοινωνικά συνειδητού 11ου Οίκου της φιλίας και της αίσθησης ότι ανήκεις στον κόσμο, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα αισθανθείς την ανάγκη να επαναβεβαιώσεις τον εαυτό σου μεταξύ των συναδέλφων ή του κύκλου φίλων σου.

Καρκίνος

Μην είσαι τόσο αυταρχική, Καρκίνε. Παρά την έμφυτη επιθυμία σου να διατηρήσεις μια υγιή σεξουαλική ζωή, ο Άρης γίνεται ανάδρομος μέσω του φιλόδοξου δέκατου Οίκου της καριέρας σου και θα μπορούσε να μετατοπίσει την ενέργειά σου προς τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Λέων

Ένα πράγμα κάθε φορά, Λιονταρίνα. Το να είσαι ανταγωνιστική είναι ένα θέμα, αλλά το να χάνεις την εστίασή σου για λάθος λόγους είναι άλλο. Παράμεινε παρούσα και λάβε υπόψη τις ανάγκες του συντρόφου σου πιο συχνά, ειδικά επειδή ο ανάδρομος Άρης θα πυροδοτήσει τον περιπετειώδη ένατο οίκο της επέκτασής σου.

Παρθένος

Μην ντρέπεσαι, Παρθένε. Εκτός από όλα τα πρόσφατα επιτεύγματά σου, ο ανάδρομος Άρης θα πυροδοτήσει τον ερωτικό όγδοο Οίκο της οικειότητας, κάτι το οποίο θα σε προκαλέσει αυτόματα να διοχετεύσεις τον εσωτερικό σου πειρασμό. Δίνεις συνέχεια, αλλά τι παίρνεις σε αντάλλαγμα;

Ζυγός

Υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης, Ζυγέ. Με τον Άρη να γίνεται ανάδρομος μέσω του δεσμευμένου έβδομου Οίκου των σχέσεων, των διαπραγματεύσεων και των συνδέσεων ενός προς έναν, τελικά αισθάνεσαι αρκετά σίγουρη για να εξηγήσεις τη δική σου εκδοχή της ιστορίας.

Σκορπιός

Έχεις μια ενδιαφέρουσα ρουτίνα, Σκορπίνα. Παρόλο που, με τον Άρη να έχει ανάδρομη πορεία στον έκτο Οίκο των ευθυνών, της φυσικής κατάστασης και της καθημερινής δέουσας επιμέλειας, πιθανότατα θα αισθάνεσαι εμπνευσμένη να ξανακάνεις ολόκληρο το πρόγραμμά σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα έχεις περισσότερο σεξ.

Τοξότης

Μην ανησυχείς, Τοξοτίνα. Δεν είσαι εσύ, είναι ο Άρης. Με τον Θεό του Πολέμου να γίνεται ανάδρομος μέσα από τον εκφραστικό πέμπτο Οίκο της αγάπης, της δημιουργικότητας, της έμπνευσης και της αποπλάνησης, θα μπορούσες να αισθανθείς χωρίς κίνητρα με κάθε τρόπο.

Αιγόκερως

Δες το μέσα σου, Αιγοκερίνα. Ο Άρης θα υποχωρήσει μέσω του τέταρτου Οίκου του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθηματικών θεμελίων σου, κάτι που πιθανότατα θα σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ενδοσκοπικά από το συνηθισμένο.

Υδροχόος

Μίλησε για αυτό, Υδροχόε. Με τον ανάδρομο Άρη στον πολυλογά τρίτο Οίκο σου, σου προκαλείται η ανάγκη να σκεφτείς τη δυναμική των συναλλαγών σου. Επικοινωνείς, άραγε, αποτελεσματικά;

Ιχθείς

Μη χολοσκάς Ιχθύ. Μπορείς να έχεις ότι θέλεις. Με τον Άρη να γίνεται ανάδρομος στον δεύτερο Οίκο της άνεσης, των αξιών και των μοναδικών ταλέντων που αναζητάς για ευχαρίστηση, σου προκαλείται η ανάγκη να το ψάξεις σχετικά με τις συνήθειες των δαπανών σου ή / και εάν σου δίνουν αυτό που σου αξίζει.