Οι 3 συνδυασμοί ζωδίων που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

13.08.2021
Οι 3 συνδυασμοί ζωδίων που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά
Κεραυνοβόλος έρωτας! Τον βλέπουμε διαρκώς σε ταινίες, έχουμε ακούσει ότι συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Μήπως τα άστρα παίζουν κάποιον ρόλο και σε αυτό; Περιστασιακά, τα άστρα ευθυγραμμίζονται όπως κάνουν στην μεγάλη οθόνη, όταν τα ζευγάρια ζωδίων που ερωτεύονται, συνδέονται γρήγορa, απαντούν οι... ειδικοί. Όταν δύο ζώδια που τείνουν να κινούνται γρήγορα και είναι εξαιρετικά συμβατά μεταξύ τους, αυτού του είδους ο έρωτας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Δες παρακάτω ποιοι είναι οι συνδυασμοί ζωδίων που έχουν όλες τις προϋποθέσεις να ερωτευθούν με την πρώτη ματιά, σύμφωνα με την Rachel Shatto του Elite Daily.

Κριός και Λέων

Όταν τα ζώδια της φωτιάς, ο Λέων και ο Κριός, πέφτουν ο ένας στα δίχτυα του άλλου, μπορεί να υπάρξει μια ερωτική πυρκαγιά. Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος και την επιθετικότητα, οπότε όταν εντοπίσει κάτι, θα επιδιώξει άφοβα να το κατακτήσει. Ο Λέων βλέπει τα πάντα μέσω της καρδιάς του και πάνω απ 'όλα, αγαπά να αγαπιέται, γι' αυτό καλωσορίζει την αποφασιστική προσοχή του Κριού. Βοηθά επίσης ότι τόσο ο Κριός όσο και ο Λέων ανακάμπτουν γρήγορα από ερωτικές αποτυχίες, οπότε και οι δύο είναι πρόθυμοι να ανοιχτούν και να είναι ευάλωτοι. Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρατεί αυτά τα δύο ζώδια αν υπάρχει έλξη μεταξύ τους.

Καρκίνος και Ιχθείς

Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς είναι ένας συνδυασμός ζωδίων του νερού που ταιριάζουν όσο κανείς. Ο Καρκίνος τείνει να είναι λίγο ντροπαλός αρχικά, να ανοιχτεί σε νέους ρομαντικούς συντρόφους, αλλά ο Ιχθύς έχει έναν τρόπο να βγάλει γρήγορα τον Καρκίνο από το καβούκι του χάρη στη συμπονετική του φύση. Η σύνδεση των Ιχθύων με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη που σχετίζεται με τη διαίσθηση, τους επιτρέπει να σχηματίζουν εύκολα μια εικόνα για τον Καρκίνο και να προβλέπουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να αισθάνονται ασφαλείς: τη συναισθηματική ασφάλεια, την οποία οι Ιχθείς μπορούν εύκολα να παρέχουν. Σε αντάλλαγμα, η επιθυμία του Καρκίνου για μια βαθιά σύνδεση και απόλυτη αφοσίωση στις σχέσεις, κάνει τη φανταστική αίσθηση συντροφικότητας των Ιχθύων να γίνει τελικά πραγματικότητα.

Ζυγός και Λέων

Ο Λέων και ο Ζυγός είναι γνωστοί ως η ψυχή των πάρτι, οπότε οι πιθανότητες είναι ότι η ιστορία αγάπης τους θα ξεκινήσει με την επαφή με τα μάτια μέσα σε ένα γεμάτο με κόσμο δωμάτιο. Και αυτό γιατί και τα δύο ζώδια είναι γεμάτα γοητεία και ζεστασιά. Μόλις ο Λέων αποφασίσει για κάποιον, δεν φοβάται να ερωτευθεί και η σύνδεση του Ζυγού με την Αφροδίτη σημαίνει ότι είναι αληθινά ρομαντικός. Επιπλέον, η εκτίμηση του Ζυγού για κάθε τι που έχει να κάνει με την αισθητική, δίνει στον Λέοντα το έναυσμα που λαχταρά. Έτσι μοιάζει ένα ζευγάρι που είναι γεμάτο δυναμική.