Αυτά τα 5 ζώδια λένε τα χειρότερα... ψέματα - Τους καταλαβαίνεις αμέσως

11.10.2019
Αυτά τα 5 ζώδια λένε τα χειρότερα... ψέματα - Τους καταλαβαίνεις αμέσως
Άκου τώρα κι αυτό... Το ζώδιό μας, μπορεί να επηρεάσει πολλά πράγματα του χαρακτήρα μας συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς μας να λέμε ψέματα! Η αλήθεια είναι ότι το πιο επιτυχημένο ψέμα δεν είναι πάντα αυθόρμητο. Στην πραγματικότητα, ο λόγος για τον οποίο μερικοί άνθρωποι είναι κακοί ψεύτες είναι επειδή δεν έκαναν την απαραίτητη προετοιμασία. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα 5 ζώδια που, σύμφωνα με την Christine Schoenwald του Your Tango, είναι οι χειρότεροι ψεύτες

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι σιχαίνονται το ψέμα και όταν αισθάνονται ότι πρέπει να πουν ψέματα, τα κάνουν θάλασσα. Τους παίρνει πολύ για να πούνε το ψέμα. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Πρώτον, πρέπει να αποφασίσουν να πούνε ψέματα, πράγμα που περιλαμβάνει πολλά πήγαινε-έλα στο μυαλό τους. Τότε, αποφασίζουν να καταλήξουν σε κάτι τουλάχιστον λίγο πιστευτό, έτσι ώστε όταν πούνε το ψέμα, το καταλαβαίνουν όλοι.

Διάβασε ακόμη: To trick για να ανακαλύψεις αν κάποιος σου λέει ψέματα, σύμφωνα με την επιστήμη

Κριός

Ο Κριός έχει το αντίθετο πρόβλημα του Αιγόκερου. Απαντά πολύ γρήγορα και δεν δίνει μεγάλη σημασία σε αυτό που πρόκειται να πει, με αποτέλεσμα να μπερδεύει τον συνομιλητή του για αυτό που λέει. Ο Κριός δεν έχει πολύ έλεγχο των παρορμήσεων, οπότε αν αισθάνεται την ανάγκη να πει κάτι ειλικρινές, ακόμα κι αν αυτό το κομμάτι της αλήθειας μπορεί να του προκαλέσει πολλά προβλήματα, θα είναι δύσκολο για αυτόν να σωπάσει.

Όταν ψεύδονται, δεν το έχουν σκεφτεί και δεν έχει νόημα.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς αισθάνονται απαίσια όταν λένε ψέματα και τα συναισθήματά τους φαίνονται στο πρόσωπό τους. Οι Ιχθείς είναι πολύ εκφραστικοί, κάτι που είναι ένα θαυμάσιο προτέρημα για κάποιον όταν επικοινωνεί ειλικρινά, αλλά είναι ένα τεράστιο πρόβλημα όταν προσπαθεί να πει ψέματα.

Το στόμα τους λεει μια ιστορία και το πρόσωπό τους λέει μια αντιφατική, μέσω των εκφράσεων τους. Επιπλέον, το ψέμα θα βαραίνει τους Ιχθείς μέχρι να πουν την αλήθεια ούτως ή άλλως. Δεν έχουν καθόλου πρόσωπο παίκτη του πόκερ.

Δες και αυτό: Το μεγαλύτερο ψέμα που λένε άντρες και γυναίκες μέσα σε μια σχέση -και όχι μόνο την Πρωταπριλιά- είναι κοινό

Παρθένος

Ίσως να πιστεύεις ότι οι Παρθένοι θα είναι τουλάχιστον εντάξει στο ψέμα επειδή για να φτιάξουν την ιστορία τους, κάνουν την απαραίτητη έρευνα και ίσως να προσπαθούν να πιστέψουν το ψέμα και οι ίδιοι. Αυτό που τους προδίδει είναι ο τόνος τους, ο οποίος είναι μονότονος ή πραγματικά ασταθής.

Οι Παρθένοι θέλουν να έχουν τον έλεγχο του ψεύδους τους, αλλά είτε είναι πολύ ελεγχόμενοι είτε δεν έχουν απολύτως κανέναν έλεγχο.

Λέων

Οι Λέοντες είναι ένα πολύ ειλικρινές ζώδιο και τους αρέσει να λένε την αλήθεια, έτσι όταν προσπαθούν να πούνε ψέματα, όχι μόνο νιώθουν ψυχαναγκαστικά και παράξενα, αλλά δεν γίνονται και πιστευτοί. Στη συνέχεια, αν το πρόσωπο που μιλάνε, το υποψιαστεί και αρχίσει να ρωτάει επιπλέον πράγματα, οι Λέοντες τα χάνουν και προδίδονται.

Είπαν ότι έχουν τη γρίπη; Εννοούσαν ένα κρύωμα. Οι Λέοντες δεν ξέρουν πού να κρυφτούν, ενώ τα ψέματα, τους φέρνουν σε δύσκολη θέση.