Ποια είναι τα 4 ζώδια που σκέπτονται υπερβολικά και παίρνουν τα πάντα στην κυριολεξία

01.09.2019
Ποια είναι τα 4 ζώδια που σκέπτονται υπερβολικά και παίρνουν τα πάντα στην κυριολεξία
Εσύ ανήκεις σε αυτή την κατηγορία; Ιδού τα ζώδια που συχνά σκέφτονται πολύ περισσότερο από ότι θα έπρεπε, σύμφωνα με τους αστρολόγους του yourtango.com

Καρκίνος

Ο Καρκίνος μπορεί να είναι ένα πολύ συναισθηματικό και εκφραστικό ζώδιο, αλλά είναι και πολύ βαθύς στοχαστής. Μπορεί να μην το μοιράζεται πάντα με τους άλλους, αλλά ο εγκέφαλός του εργάζεται πάντα σε υπερωρίες, ειδικά όταν βιώνει κάτι σημαντικό.

Όσο για την κυριολεκτική θεώρηση των πραγμάτων, ο Καρκίνος δεν είναι το είδος του ατόμου που παίρνει τα πράγματα όπως είναι και τα αφήνει έτσι. Όταν πρόκειται για συναισθηματικές καταστάσεις, ο Καρκίνος χρειάζεται χρόνο για να εκλάβει πραγματικά το κυριολεκτικό νόημα κάθε λέξης και χειρονομίας, πριν να καταλάβει πραγματικά κάτι που είπες ή έκανες.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός παίρνει τα πάντα, συναισθηματικά. Κάθε λέξη, συνομιλία, ματιά, χειρονομία, όλα μπαίνουν στο μυαλό του Σκορπιού όπου συλλογίζεται κάθε συλλαβή ακόμα και τον τονο της φωνής.

Και όταν λέει (ακόμα και μερικές εβδομάδες αργότερα), «Τι εννοούσες όταν το είπες αυτό;» είναι κάτι για το οποίο σκεφτόταν για μέρες. Ίσως να μην του είχες πει κάτι σοβαρό, αλλά ο Σκορπιός το πήρε σίγουρα στα σοβαρά και το σκεπτόταν για μέρες.

Yδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που παίρνει τα πράγματα κυριολεκτικά και αν νομίζεις ότι είναι το είδος του ατόμου που μένει αργά τη νύχτα κάνοντας βαθιές σκέψεις για όλα όσα έζησε την ημέρα, έχεις δίκιο.

Ο μόνος τρόπος που ο Υδροχόος είναι σε θέση να λειτουργήσει όπως ένας κανονικός άνθρωπος είναι αν δει τα πάντα τόσο κυριολεκτικά και όσο το δυνατόν πιο ριζωμένα στην πραγματικότητα.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι ο κλασικός κυριολεκτικός στοχαστής. Πάντα σκέφτεται υπερβολικά κάτι και όλα χρειάζονται μια κυριολεκτική ερμηνεία για να μπορέσει πραγματικά να τα συλλάβει.

Ως ένα συναισθηματικό ζώδιο, ο Ιχθύς βλέπει τα πάντα όπως τον κάνουν να αισθάνεται στο εσωτερικό του. Έχει την τάση να θεωρείται ως αιθεροβάμων, συχνά επειδή πετάει στα σύννεφα, αλλά είναι πολύ πιο έξυπνος από ότι πιστεύουν οι υπόλοιποι για αυτόν. Ως κυριολεκτικός στοχαστής, ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο για να καταλάβει κάτι πραγματικά, επειδή σκέπτεται πολύ, αλλά όταν το καταλάβει δεν τον πιάνει κανείς.