Τι δεν λείπει ποτέ από την τσάντα σου βάσει ζωδίου

21.01.2019
Τι δεν λείπει ποτέ από την τσάντα σου βάσει ζωδίου
Είναι σίγουρο ότι μέσα στην τσάντα σου κουβαλάς καθημερινά πολλά αντικείμενα. Ίσως μια βούρτσα μαλλιών, ταμπόν, τσίχλες, χαρτομάντηλα, σπρέι αναπνοής, άρωμα, κραγιόν, κρέμα χεριών και πολλά πολλά ακόμα πράγματα. Μιλώντας για αυτό, θα σου αποκαλύψουμε το αντικείμενο που έχει πάντα η τσάντα σου, σύμφωνα με το ζώδιο σου.

Κριός
Τρέχεις πάντα με χίλια! Από τη τσάντα σου δεν λείπουν τα σνακ ή ένα πακέτο πατατάκια. Παρεμπιπτόντως, προσπάθησε να μην τρως τόσο γρήγορα!

Ταύρος
Σαν αληθινό παιδί της Αφροδίτης, πάντα προσπαθείς να φαίνεσαι όμορφη. Το σπρέι αναζωογόνησης προσώπου (αυτό με το μεταλλικό νερό) είναι must-have, και θα κάνεις οτιδήποτε για να κρατήσεις την πανέμορφη σου λάμψη.

Δίδυμος
Κανείς δεν το γνωρίζει αυτό, αλλά εσύ και η αδελφή του Ερμή, η Παρθένος, έχετε πολλά περισσότερα κοινά από ό, τι νομίζεις. Επίσης, κανείς σας δεν συμπαθεί να έχει κολλημένο φαγητό ανάμεσα στα δόντια του. Οι οδοντογλυφίδες ή το οδοντικό νήμα είναι πάντα στη τσάντα σου.

Καρκίνος
Παραδέξου το, έχεις μια ρουτίνα, και καλά κάνεις και θέλεις να κρατάς τα πράγματα φρέσκα. Εκτός αυτού, τα μωρομάντηλα για την αφαίρεση μακιγιάζ δεν λείπουν ποτέ από τη τσάντα σου.

Διάβασε επίσης: Διαζύγιο και παιδιά: Σε ποια ηλικία είναι λιγότερο επώδυνο για την ψυχική υγεία τους

Λέων
Δεν πρόκειται να πιαστείς ποτέ χαζή, Λιονταρίνα. Γι 'αυτό εσκεμμένα κουβαλάς μαζί σου λεπτομερείς αποδείξεις οπουδήποτε κι αν πας σε περίπτωση που σε εκβιάσουν.

Παρθένος
Ας το παραδεχτούμε: Έχεις εμμονή με την καθαριότητα. Και επειδή θέλεις να παραμένεις φρέσκια κατά τη διάρκεια της ημέρας ένα δεύτερο εσώρουχο δεν λείπει συνήθως από τη τσάντα σου.

Ζυγός
Αγαπάς όλα όσα είναι όμορφα και τα οικογενειακά κειμήλια σημαίνουν τα πάντα για εσένα. Αν και είναι αρκετά αστείο, αυτό είναι κάτι που κρατάς μέσα σου και κοντά στην καρδιά σου. Το φυλαχτό εκείνο που σου έδωσε η μητέρα σου το έχεις πάντα κοντά σου.

Σκορπιός
Σου αρέσει το μυστηρίο και έχεις εμμονή με όλα αυτά που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο μεταφέρεις μαζί σου ένα αντίγραφο του αγαπημένου σου αστρολογικού βιβλίου (σε περίπτωση που συναντήσεις τον επόμενο κεραυνοβόλο έρωτα) .

Διάβασε και αυτό: 3 ζώδια που αργούν να πούν το «Σ ’αγαπώ»

Toξότης
Είτε κοιμηθείς σε ένα σπίτι φίλων ή ταξιδεύεις όπως συνήθως κάνεις, η μάσκα ύπνου σου είναι πάντα απαραίτητη. Παρόλα αυτά, το ξέρουμε ότι λες συχνά-πυκνά «θα κοιμηθώ όταν πεθάνω»!

Αιγόκερως
Δεν εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους, Αιγόκερε. Είναι τόσο απλό. Εκτός αυτού, η προετοιμασία είναι το κλειδί και σου αρέσει να βλέπεις μπροστά, ακόμα και όταν πρόκειται για το χειρότερο σενάριο. Για αυτό το σπρέι πιπεριού δεν λείπει από τη τσάντα σου.

Yδροχόος
Υδροχόε πες την αλήθεια : Πόσες κάρτες δώρων έχεις στο πορτοφόλι σου;

Iχθύς
Παρά τον ονειρικό και αινιγματικό σου χαρακτήρα εξακολουθείς να βαριέσαι εύκολα και προτιμάς να διασκεδάζεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αλλά το σταυρόλεξο σε διασκεδάζει τόσο πολύ που δεν το βγάζεις από την τσάντα σου.