Ποια ζώδια είναι πρωταθλητές στο... φιλί!

27.03.2019
Ποια ζώδια είναι πρωταθλητές στο... φιλί!
Πες μου το ζώδιό του να σου πώ πώς θα σε φιλήσει. Πληροφορίες που σίγουρα θέλεις να έχεις...

Τι τεράστιο ζήτημα το φιλί. Και πόσο μεγάλο ρόλο παίζει στην όποια σχέση. Σε όποιο επίπεδο της σχέσης δηλαδή. Υπάρχει ένα βασικό ζήτημα... τεχνικής, όπως και εξάσκησης, θα ισυριστούν πολλοί. Βεβαίως, όμως όσοι ασχολούνται ιδιαίτερα με τα αστρολογικά, υποστηρίζουν με πάθος ότι το ζώδιο του καθενός παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση!

Ιδού λοιπόν μερικές πληροφορίες ως προς τους έξι εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου που θεωρούνται "πρωταθλητές" στο σπορ!

1. Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού φιλούν καλά επειδή απλά... το θέλουν! Σημαίνει τόσα πολλά για εκείνους να νιώσουν -ή ακόμη καλύτερα να ακούσουν- ότι "κάνουν καλή δουλειά" που θα τους προτρέψει να την κάνουν ακόμη καλύτερα. Να ξέρεις ότι στο φιλί του Κριού συντρόφου σου θα τα πάρεις όλα για όλα! Ψυχή τε και καρδία!

Διάβασε επίσης: Τα 20 φιλιά που έγραψαν ιστορία στη μεγάλη οθόνη [photos]

2. Ταύρος (20 Απριλίου - 30 Μαΐου)
Ένα πραγματικά παθιασμένο ζώδιο, ο Ταύρος απολαμβάνει την τέχνη του φιλιού όσο και αυτή του έρωτα. Να περιμένεις μεγάλες δόσεις προκαταρκτικών καθώς είναι το αγαπημένο τους κομμάτι. Είναι σα να γεννήθηκαν για να φιλούνε. Έρχεται υπερβολικά φυσιολογικά για εκείνους. Τα φιλιά τους θα σε ενθουσιάσουν και ο δικός σου ενθουσιασμός θα ενθουσιάσει εκείνους.

3. Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Η σαγηνευτική φύση ενός Καρκίνου είναι τόσο γλυκιά και ζεστή που το κάνει αδύνατο να τους αντισταθείς. Και πού να φιλήσεις έναν από αυτούς! Πολλοί χαρακτηρίζουν την εμπειρία ως κάτι που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Η μαγεία που το συνοδεύει θα σε κάνει να επιστρέφεις ξανά και ξανά.

4. Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Τα πάντα σε αυτό το ζώδιο έχουν να κάνουν με τη βούλησή τους να επικοινωνήσουν τη δυνατότητά τους να κάνουν τα πάντα άριστα. Ακόμη και το φιλί, φυσικά. Οι Λέοντες φιλούν με σκοπιμότητα. Θέλουν να σε γοητεύσουν και θα τα καταφέρουν στα σίγουρα. Ο Λέων είναι πιθανότατα το καλύτερο ζώδιο στο φιλί, κυρίως επειδή είναι το να είναι καλύτερος σε όλα είναι... η δουλειά του!

Δες και αυτό: Ποια ζώδια είναι "πρωταθλητές" στο κρεβάτι

5. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Εντάξει. Μιλάμε για μια ιδιάζουσα περίπτωση. Ο Σκορπιός δεν θέλει να σε φιλήσει. Εκτός και αν πρέπει! Και αν πρόκειται για σχέση, τότε, προφανώς δεν έχει επιλογή. Και τι είναι αυτό που τον καθιστά καλό σε κάτι που στην ουσία δεν τον ενδιαφέρει; Μα το γεγονός ότι θα το κάνει με απεριόριστο ζήλο καθώς δεν θέλει να δώσει το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να σκεφτεί ότι του λείπει το πάθος σε θέματα έρωτα και σεξ.

6. Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Αν θέλεις να φιλήσεις κάποιον που είναι ελεύθερος στο πνεύμα και δεν τον νοιάζει πώς θα τον φιλήσεις εσύ, ψάξε για έναν Τοξότη, σήμερα κιόλας. θα βιώσεις την εμπειρία ενός διαφορετικού φιλιού. Κάπως σα να είσαι μόνη στο όλο θέμα. Και πώς κάτι τέτοιο είναι καλό, θα ρωτήσεις; Είναι απλό. Ο Τοξότης δεν θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει. Θα τοκάνουν μόνο για την απόλαυση του φιλιού αυτού καθαυτού. Άλλη εμπειρία.. Το υπογραμμίσαμε!