Το κόλπο της Lucy Hale για να έχει πάντα χρόνο για ένα αργό πρωινό

21.03.2022
Το κόλπο της Lucy Hale για να έχει πάντα χρόνο για ένα αργό πρωινό
Ανεξάρτητα από το πόσο γεμάτο το πρόγραμμά της

Όλοι έχουν κακές μέρες—αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να προετοιμαστείς για μια καλύτερη. Αυτό είναι κάτι που η ηθοποιός Lucy Hale γνωρίζει, και μίλησε πρόσφατα για την πρωινή ρουτίνα στην οποία ορκίζεται για να διασφαλίσει ότι οι μέρες της θα ξεκινήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα και συνοδεύεται από ένα μικρό κόλπο.

«Κάτι που κάνω, ανεξάρτητα από την ώρα που έχω για να σηκωθώ για δουλειά, όπου κι αν βρίσκομαι στον κόσμο, είναι να ξυπνάω μια ώρα νωρίτερα για να έχω πραγματικά χρόνο – αν ξεκινήσω τη μέρα μου με άγχος, θα έχω μια πολύ χάλια μέρα. Θα είμαι ευερέθιστη, δεν θα θέλεις να είσαι κοντά μου. Φροντίζω πάντα να έχω ένα αργό πρωινό για να κάνω ό,τι χρειάζεται να κάνω."

6 εύκολοι τρόποι να εξοικονομείς χρήματα κάθε μέρα

Ένας άλλος λόγος για να εφαρμόσεις την συμβουλή της Hale; Τα αργά πρωινά (ιδιαίτερα με τον καφέ) είναι επίσης ένα σημαντικό συστατικό της μακροζωίας, με τους μακροβιότερους ανθρώπους στον κόσμο να ξεκινούν την ημέρα τους ακριβώς με αυτόν τον τρόπο. Η Hale αποκάλυψε επίσης ότι ξεκινά τα πρωινά της γράφοντας τι ελπίζει να πετύχει - κάτι άλλο που συνδέεται με τη μακροζωία. Το Ikigai είναι μια ιαπωνική έννοια που εστιάζει στο να έχεις ένα «γιατί» (γνωστός και ως ο σκοπός της ψυχής σου)—γιατί ξυπνάς και ποια είναι η έμφαση της ημέρας σου;

Στην κορυφή της λίστας της Hale με αυτά που ελπίζει να πετύχει, είναι να δημιουργεί επίσης μια λίστα ευγνωμοσύνης κάθε πρωί. «Ξεκινάω και γράφω πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων... πραγματικά με βοηθάει», λέει. Έρευνα δείχνει ότι η πρακτική ευγνωμοσύνης μπορεί να βοηθήσει στη μείωση κινδύνου κατάθλιψης και άγχους και να ενισχύσει την ευτυχία και την ευημερία. Η ευγνωμοσύνη έχει συνδεθεί με βελτιωμένο ύπνο, λιγότερο άγχος, χαμηλότερη αρτηριακή πίεση και βελτιωμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού.