Εκστρατεία κοινωνικής ευθύνης: Tα γυμναστήρια Curves κάνουν την αγάπη πράξη!

30.01.2020
Εκστρατεία κοινωνικής ευθύνης: Tα γυμναστήρια Curves κάνουν την αγάπη πράξη!
Με το σύνθημα εδώ προσθέτεις χρόνια στη ζωή σου, και ζωή στα χρόνια σου, τα Curves δεσμεύονται να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου σωματικά και ψυχικά.

Επιστημονικές Μελέτες αποδεικνύουν πως η σωματική δραστηριότητα 3 φορές την εβδομάδα, όπως αυτή που προσφέρουν τα Curves επιτυγχάνει καλύτερη Ψυχική Υγεία, Πρόληψη αλλά και Αντιμετώπιση Νοσημάτων.

Τα Curves εκτός από τη σωματική φροντίδα και με άξονα την κοινωνική τους υπευθυνότητα, ενεργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για τη στήριξη της κοινωνίας και των ευπαθών ομάδων της, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους, προσφέροντας Τρόφιμα αλλά και είδη προσωπικής φροντίδας σε διάφορους οργανισμούς. Τα Curves και τον Φεβρουάριο δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπο τους και προσκαλούν τα μέλη τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να δώσουν ένα προϊόν που δεν χρειάζονται με σκοπό να φτάσει εκεί που υπάρχει ανάγκη.

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τα Curves Αττικής στηρίζουν το κέντρο ειδικών ατόμων «Χαρά»

Τα γυμναστήρια Curves Αττικής μαζί με τα μέλη τους υλοποιούν μια εκστρατεία αγάπης με σκοπό τη στήριξη των προσπαθειών του οργανισμού <<ΧΑΡΑ>>. Τρόφιμα αλλά και είδη προσωπικής φροντίδας θα συλλέγονται μαζί με την επίσκεψη του καθενός στο γυμναστήριο για την δική του ευεξία.

Ποιό είναι το Κέντρο ειδικών ατόμων «ΧΑΡΑ»;

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» ιδρύθηκε το 1983 από γονείς και το 1986 απέκτησε ιδιόκτητη στέγη στην Παλλήνη. Το 2005 εγκαινιάστηκε.

Τα παιδιά που φιλοξενούνται στο οικοτροφείο έχουν πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, γεγονός το οποίο δημιουργεί την ανάγκη για ιδιαίτερες συνθήκες διαβίωσης. Σε απάντηση στις προκλήσεις που θα αντιμετώπιζε κάθε οικογένεια ξεχωριστά, εφόσον τις πιο πολλές φορές δεν υπάρχει ούτε η κατάρτιση αλλά ούτε και τα απαιτούμενα εφόδια μέσα στις οικογένειες, το «Χαρά» προσφέρει στέγη και εξειδικευμένη φροντίδα στους οικότροφους αυτούς εφ’ όρου ζωής, ενώ οι γονείς υποστηριζόμενοι μπορούν να προσφέρουν πιο άνετα τη φροντίδα τους, ανακουφισμένοι πια από τις τεράστιες δυσκολίες που θα προέκυπταν μέσα από την καθημερινότητα.

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τα Curves στηρίζουν την « ΑΡΣΙΣ »

Τα γυμναστήρια Curves Θεσσαλονίκης μαζί με τα μέλη τους υλοποιούν μια ακόμη εκστρατεία αγάπης με σκοπό τη στήριξη των προσπαθειών του οργανισμού <<ΑΡΣΙΣ>>

Ποια είναι η « ΑΡΣΙΣ »;

Η ΑΡΣΙΣ είναι κοινωνική μη κυβερνητική οργάνωση που δραστηριοποιείται από το 1992 για την υποστήριξη των παιδιών και των νέων και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους. Το όραμα της ΑΡΣΙΣ είναι μία κοινωνία με ίσες ευκαιρίες για όλους τους νέους και σεβασμό στα δικαιώματα τους, όπως αυτά αναφέρονται στην ελληνική και διεθνή νομοθεσία, ιδίως τη Διεθνή Σύμβαση του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Αποστολή της ΑΡΣΙΣ είναι η ανάληψη δράσεων για την πρόληψη του κοινωνικού αποκλεισμού των νέων. Στο πλαίσιο αυτό, αναπτύσσει μεθοδολογίες και εργαλεία για την υποστήριξη των νέων, οργανώνει και συμμετέχει σε δίκτυα, συνεργάζεται με δημόσιες υπηρεσίες και μη κυβερνητικές οργανώσεις και διατυπώνει προτάσεις στο πεδίο της κοινωνικής πολιτικής για τα παιδιά και τους νέους. Η ΑΡΣΙΣ δουλεύει κυρίως με νέους και νέες ηλικίας 15 έως 21 χρονών, και κατά περίπτωση με μικρότερα παιδιά ή μεγαλύτερα πρόσωπα που βιώνουν συνθήκες ζωής επιβαρυντικές για την ομαλή προσωπική τους ανάπτυξη και την πρόσβαση τους στα κοινωνικά αγαθά. Η ΑΡΣΙΣ πλαισιώνεται από ειδικευμένα στελέχη και εκπαιδευμένους εθελοντές και δουλεύ­ει με βάση τις συλλογικές αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αποδοχής, της δημοκρατίας και του αμοι­βαίου σεβασμού.

info:

Βρες ενα Curves δίπλα σου

curves.gr

facebook