Extreme sports για τολμηρούς

30.04.2001
Για τους λάτρεις των ακραίων σπορ, υπάρχουν κάποιες "μυστικές" ηλεκτρονικές διευθύνσεις που θα ανεβάσουν την αδρενάλινη στα ύψη!
Για τους λάτρεις των ακραίων σπορ, υπάρχουν κάποιες "μυστικές" ηλεκτρονικές διευθύνσεις που θα ανεβάσουν την αδρενάλινη στα ύψη!
Αν θέλετε να συνδυάσετε διακοπές με περιπέτεια, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το www.extremetravel.com, που προσφέρει πακέτα διακοπών μέσω των οποίων μπορείτε να βρεθείτε σε υπέροχα μέρη όπου θα έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με ψάρεμα, ορειβασία, κυνήγι, ράφτινγκ, ιστιοπλοϊα, καταδύσεις, σκι, mountain biking, αερόστατο, αλεξίπτωτο, πτήσεις με πολεμικά σκάφη και... ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!
Και αν ονειρεύεστε να σχίζετε τους αιθέρες σαν τον Ίκαρο, επισκεφτείτε το www.skydive.com όπου θα ενημερωθείτε για θέματα σχετικά με το αλεξίπτωτο, θα έρθετε σε επαφή με αθλητές και θα βρείτε όλες τις σχετικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις καθώς και το users.hol.gr όπου θα πληροφορηθείτε για το αλεξίπτωτο πλαγιάς, για το αιωρόπτερο, για το μηχανοκίνητο αετό και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σας κάνει να βλέπετε τον κόσμο από ψηλά.
Αν πάλι σας ενδιαφέρει το mountain bike, το trecking και άλλα ανάλογα σπορ, κάντε "κλικ" στο outdoor.acropolis.net και θα μάθετε τα πάντα για το κάθε άθλημα ξεχωριστά.
Τέλος, αν ανήκετε στην μεγάλη ομάδα των φίλων του ράφτινγκ και του καγιάκ, το www. geocities.com θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον μεγαλύτερο καταρράχτη των Βαλκανίων, για τη διοργάνωση καταβάσεων, για τον τόπο διαμονής, αλλά και για το πώς θα δηλώσετε συμμετοχή στις εκδηλώσεις.