Αποτοξίνωση

01.03.2004
Συχνά, παρασυρόμαστε και τρώμε ό,τι ακριβώς δεν πρέπει να φάμε. Μετά, νιώθουμε τύψεις και άγχος και καταβάλλουμε φιλότιμες προσπάθειες να "επαναφέρουμε την τάξη" και να αποκαταστήσουμε την ισορροπία στον οργανισμό μας. Η δίαιτα που σας προτείνουμε είναι κατάλληλη για να "καθαρίσετε" τον οργανισμό σας από τις τοξίνες, έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε με μια ισορροπημένη διατροφή.
Συχνά, παρασυρόμαστε και τρώμε ό,τι ακριβώς δεν πρέπει να φάμε. Μετά, νιώθουμε τύψεις και άγχος και καταβάλλουμε φιλότιμες προσπάθειες να "επαναφέρουμε την τάξη" και να αποκαταστήσουμε την ισορροπία στον οργανισμό μας.

Η δίαιτα που σας προτείνουμε είναι κατάλληλη για να "καθαρίσετε" τον οργανισμό σας από τις τοξίνες, έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε με μια ισορροπημένη διατροφή.
Είναι χαμηλή σε θερμίδες και θέτει σε λειτουργία το σύστημα διάσπασης των λιπών. Ωστόσο, δεν προσφέρει πολλά θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να την ακολουθήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Για πρωινό: χυμό μήλου χωρίς ζάχαρη
Πριν το μεσημέρι: Μια ντομάτα και ένα μήλο
Για γεύμα: Σούπα λαχανικών χωρίς λάδι, χυμό πορτοκαλιού και φρουτοσαλάτα
Για δείπνο: Τσάι, ένα πορτοκάλι