Κάνω, κάνεις, κάνουμε ...κανό!

16.07.2001
Είναι ένα εύκολο και συναρπαστικό σπορ το οποίο απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας. Αν και είναι πιθανό την πρώτη φορά που θα επιχειρήσετε να ανεβείτε, να "σας πάρει από κάτω", μην αφήσετε να συμβεί το ίδιο και στην πραγματικότητα!
Είναι ένα εύκολο και συναρπαστικό σπορ το οποίο απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας. Αν και είναι πιθανό την πρώτη φορά που θα επιχειρήσετε να ανεβείτε, να "σας πάρει από κάτω", μην αφήσετε να συμβεί το ίδιο και στην πραγματικότητα! Συνεχίστε τις προσπάθειες και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο τόσο του σώματός σας, όσο και του κανό.
Η ενασχόληση με το κανό θα βελτιώσει τη φυσική σας αντοχή, ενώ, παράλληλα, θα ενεργοποιήσει τους μυς των ώμων, των χεριών, του στήθους, της πλάτης και της κοιλιάς. Το μόνο σημείο του σώματος που "παραμελείται" είναι τα πόδια.
Ωστόσο, αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στη μέση, τους ώμους ή τα χέρια σας, θα ήταν καλύτερα να προσανατολιστείτε προς κάποιο άλλο άθλημα, καθώς είναι σίγουρο, ότι θα επιβαρυνθεί το ήδη υπάρχον πρόβλημα.
Για τα παιδιά είναι ένα διασκεδαστικό σπορ το οποίο μπορούν πολύ εύκολα να μάθουν. Για το λόγο αυτό, συνίσταται η ενασχόληση με το κανό, ήδη από την ηλικία των 5 χρόνων, πάντα υπό την επίβλεψη κάποιου ενηλίκου.