Κάντο όπως οι σταρ!

04.12.2008
Απορείς πως έφτιαξε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αυτούς τους γραμμωμένους κοιλιακούς; Θα ήθελες να αποκτήσεις τη σιλουέτα της Αντζελίνα Τζολί; Μάθε όλα τα μυστικά φίτνες των σταρ του Χόλιγουντ και γίνε κορμάρα.

Απορείς πως έφτιαξε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αυτούς τους γραμμωμένους κοιλιακούς; Θα ήθελες να αποκτήσεις τη σιλουέτα της Αντζελίνα Τζολί; Μάθε όλα τα μυστικά φίτνες των σταρ του Χόλιγουντ και γίνε κορμάρα.

Κάντο όπως η Τζένιφερ Γκάρντνερ

Η σέξυ πράκτορας της σειράς ''Αλιάς'' βρήκε τρόπο να τρυπώσει στην καρδιά του παλαιότερα περιζήτου εργένη Μπεν Άφλεκ. Τώρα, και μετά από μια εγκυμοσύνη, η Τζένιφερ έχει ξαναφτιάξει τους καυτούς γλουτούς της χάρη σε ένα όργανο ολίσθησης που λέγεται ''Βαλσλάιντ''. Η συγκεκριμένη συσκευή είναι δημιούργημα της γνωστής προπονήτρια διασήμων, Βάλερι Γουότερς. Πρόκειται για ένα σετ πολύ μικρών συσκευών ολίσθησης που στοχεύουν στην εκγύμναση των γλουτών, των μηρών αλλά και στην ενδυνάμωση όλου του σώματος.


Κάντο όπως η Κρίστεν Ντέιβις

Η γλυκιά Σάρλοτ από το Sex and the City, δεν βγαίνει για τρέξιμο αν δεν φορέσει το ειδικό γιλέκο βαδίσματος ''Γουόκβεστ'', στο οποίο τοποθετεί βαράκια χάρη στις ειδικές υποδοχές που διαθέτει. Με τον τρόπο αυτό καίει τουλάχιστον 40% περισσότερες θερμίδες.


Κάντο όπως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η διάσημη Κάρυ του Sex and the City, χρησιμοποιεί την μέθοδο εκγύμνασης του 5. Όπως της έμαθε ο προσωπικός προπονητής της, Χάρλευ Πάστερνακ, θα πρέπει να εφαρμόζει πέντε ασκήσεις επί πέντε φορές, για πέντε λεπτά σε πέντε διαφορετικές ημέρες της εβδομάδας. Οι ασκήσεις αυτές περιλαμβάνουν εκγύμναση των κοιλιακών και ραχιαίων κυρίως.


Κάντο όπως η Λιβ Τάιλερ

Η πανέμορφη ηθοποιός και κόρη του ασχημούλη τραγουδιστή των Έροσμιθ, οφείλει τα τέλεια γυμνασμένα πόδια της στις εξημερωμένες ασκήσεις κικ μποξ που της πρότεινε ο γυμναστής Ντέιβιντ Κιρτς. Οι ασκήσεις αυτές περιλαμβάνουν αναπηδήσεις, με ή χωρίς λαστιχάκι, χτυπήματα στόχων, με χέρια ή πόδια και βαθιά καθίσματα.


Κάντο όπως η Τζέσικα Άλμπα

Η Λατίνα πρωταγωνίστρια ταινιών δεν ΄χρειάζεται τη βοήθεια κάποιου προσωπικού προπονητή. Οφείλει την τέλεια σιλουέτα της, στην καθημερινή εξάσκηση μπροστά στην τηλεόραση παρέα με το Νιντέντο Wii που διαθέτει. Μέσα από το δημοφιλές παιχνίδι εξασκείται στο τένις, τη γιόγκα, το μπέιζμπολ, την πυγμαχία και όλες τις δημοφιλείς ασκήσεις. Τώρα πια, που έγινε μαμά, μοιράζεται την δραστηριότητα με το μπομπιρά της που την παρακολουθεί.


Κάντο όπως η Κάμερον Ντίαζ

Η ξανθούλα Κάμερον δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στην διατροφή της και οι κάμερες την έχουν συλλάβει σε φαστφουντάδικα πολλές φορές. Πώς διατηρεί το αψεγάδιαστο και δίχως κυτταρίτιδα σώμα της; Μα την πολύωρη καθημερινή εξάσκηση στο σέρφινγκ και μάλιστα όλες τις εποχές του χρόνου. Τέσσερις με πέντε ώρες σέρφινγκ την ημέρα διασφαλίζουν την καύση 3000 θερμίδων, οπότε μπορεί να τρώει ό,τι λαχταράει.


Κάντο όπως η Βικτόρια Μπέκαμ

Η σταρ τραγουδίστρια των Σπάις Γκέρλς και σύζυγος του κούκλου ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ, εκτός από την εξαντλητική δίαιτα, προπονείται πάνω στα ψηλοτάκουνα της. Οπαδός της δύναμης του στιλέτο, δεν αποχωρίζεται τις δωδεκάποντες γόβες ούτε στο γυμναστήριο και γι' αυτό διαθέτει γάμπες που μαγνητίζουν.

Κάντο όπως η Μαντόνα

Μπορεί να πενηντάρισε, όμως η Βασίλισσα της ποπ διαθέτει κορμί που θα ζήλευε και εικοσάχρονη. Εκτός από το οργανωμένο διατροφικό πλάνο, η Μαντόνα εξασκείται καθημερινά στη γιόγκα, σπρώχνονταν τον εαυτό της στα άκρα. Όταν αυτό δεν είναι αρκετό, καίει λίπος(αν της έχει μείνει καθόλου τέτοιο) τρέχοντας με άδειο στομάχι κάθε πρωί.